ok...felicitari si de acuma peste doi ani ai grija sa nu te duci cu ea neagra ca la ei figurezi cu ea albastra )
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Incep tot eu prezenta din aceasta seara racoroasa de miercuri 17 din noiembrie :
1.IS-31-CST andrEyCST
2.B-07-ZTO me_catalin
si as dori ca vali sau ciuci sa inceapa discutia cu ce am propus in aceasta seara,si pentru cei care nu au putut veni la intalnire..andrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
-
Dupa ce am discutat aseara s-a luat hotararea ca pentru Duminica fiecare sa aduca o sticla de suc de 2 litri si o cutie cu fursecuri/prajituri. Va rog sa tineti cont ca este posibil sa avem si alti invitati inafara de membrii Logan Club Iasi.Last edited by vali007; 18 November 2010, 06:04.
Comment
-
Originally posted by lordwolf View PostPentru vopsit etrierere si tamburul ce vopsea recomandati? Loganul meu e albastru si vreau sa fie in aceeasi culoare, cu caroseria.Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
Doresc de astazi .....La Multi Ani !!!!!!!!!! Logan Club Iasi , dar cu parere de rau nu voi fi putea fi prezent , am un deces in familie si trebuie merg. Distractie placuta.
Comment
-
condoleante steel..
La Multi Ani de 3 ani Logan Club Iasi .. si sa ajungem la multi mai multi ani..chiar daca eu nu am intrat in familia voastra decat de aproape un an..m-am simtit minunat si vreau sa continue distractiaandrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
-
Salutare tuturor
*condoleante @Steel
cu o intrebare ...
era un coleg acum ceva timp , care spunea ca are motorina de vanzare ...
daca mai e activ pe aici , si oferta mai e valabila ... rog sa-mi dea un pm.
sau daca mai cunoaste cineva .... pe cineva care e in domeniu .. . dati-mi pm si va contactez eu imediat.
multumesc anticipatsigpicSa traiasca urile , si
Comment
Comment