revenii si io cu ceva poze de duminica de pe partia din sararie(calitate de telefon)
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
paaaaaartieeeee vine melitiaaaaaaaaaaaaaaAttached FilesMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
-
Am fost ieri la Spalatoria Spark, din spatele reprezentantei Peugeot din Bucium. Pot spune ca am fost multumit de cum a iesit masina si indiferent daca vom avea reduceri sau nu, eu sunt clientul lor de acum. Am vorbit cu ei si despre reduceri pentru Logan Club Iasi, am primit niste preturi si niste conditii.
Voi primii mail de la ei cu o descriere a metodei folosite la spalare. Vreau sa va spun ca ei nu folosesc spuma activa.
Preturile lor standard sunt:
- exterior 14 ron
- interior 9 ron
- ceara 3 ron
total: 26 ron
Au implementat programul de fidelizare 4 platite+1 gratuita.
Conditia impusa pentru noi este ca, sa ne adunam minim 20 de masini care sa spele o data pe luna folosind pachetul complet (interior+exterior+ceara). Pretul Oferit pentru cei din Logan Club pentru acest pachet este de 20ron pe spalare si se poate beneficia si de programul de fidelizare 4+1.Last edited by vali007; 8 December 2010, 07:39.
Comment
-
eu cred ca ma bag..e oarecum aproape de mine...pretul e bun...si par a fi si bine organizati din ce am vazut in niste poze pe net....
vali suntem 2 mai trebui 18 )
problema mai este una...acum pe timpul iernii lumea nu prea mai spala masina.... asa ca nu stiu daca ne iese noua acum socoteala...0.9 tce SL plus
Comment
-
Ma bag si eu ......................
Comment
-
-
Originally posted by me_catalin View Postpai noi nu suntem 20 in loganclubiasi )Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
-
) hai cu parjoalele
e buna ideea vali da' eu cand am zis ca nu suntem 20 ma refeream la cei care frecventam intalnirile si nu forumul, ca masinile nu le spalam pe forum ci afara din casa implicit nu la calculator..
da sa-i lasam pe cei care numara steagurile (...2 la primarie 2 la prefectura 2 la scoala...) sa numere.Last edited by me_catalin; 8 December 2010, 22:44.Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
-
Am mutat tot ce era legat de spalatorie pe topicul creat special (http://www.loganclub.ro/forum/spalar...8.html?t=28898).
Am facut un update si cu oferta si metoda de spalare folosita de ei.
Comment
Comment