Ce parere aveti de subwoofer-ul Coral EVA260, 300W cu statie incorporata la pretul de 50 euro (fara cabluri). Se aude bine, a testat cineva modelul asta? Multumesc!
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
a inceput lumea sa se adune ... eu iar nu am ajuns .cand am ajuns eu nu prea o venit lumea cand nu am venit eu s-au adunat mai multi ..Las ca e bine asa ...astept poze.... lista de prezente o am in masina .. da in loc sa ajung la intrunire am ajuns la spital .... vremea asta m-a cam rupt ...
Aveti grija de voi si conduceti prudent . O saptamana frumoasa!!!!Traim intr-o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia...(B-67-XAR)
Comment
-
Gratar?Pomana porcului e mai potrivita.......
Hrib, cu anuntul ala, m-ai uns la suflet, crezi ca ne ajung?Ca noi suntem ba 20, ba 40, ba 10.....Deci daca e sa luam cateva, sponsorizez io......Inca ceva, acusica poate veniti si la mine la un gratarel ca e mai aproape de CUG, pe linga ciprishor.....Inca ceva, la mine nu o sa trebuiasca sa va spalati limuzinele, am si paznici deci va fi ok. Asteptati startul cand vi-l dau, veniti la o pomana a porcului, dar pe gratar.....Ce ziceti?
Comment
Comment