Salutare. revin diseara pt rezolvarea problemei acum trebuie sa plec la facultate...numai bine....stati linistiti ca o rezolvam si pe asta
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SORY SORY nu am vrut sa supar pe nimeni asa e , nu prea am luat parte de prea multe ori la intilniri , sper sa vin de cite ori am sa pot ,iar de traseu , normal ca nu fac eu traseul ,era doar o idee de ne arata masinile prin oras ,stiu ca la ti mai facut ,nici prin cap nu mia trecut ca EU as fi facut acest traseu, incaodata imi cer scuze , iar de ora mie imi este indiferent , voi cei care ati reusit sa faceti acest club al loganistilor din IASI ar trebui sa hotariti la ce ora sa venim binenteles tinind cont si de parerile altora . scuze si sper ca nu am suparat pe nimeni.
Comment
-
Salutare...si scuze ca nu am postat un raspuns dimineata dat trebuia sa plec...
apropo Ionut_lnc...ai trecut pe langa mine..si nu ai dat nici un semn...erai pe la belvedere cu o doamna in masina...:P
acum sa trecem la subiect...
am vorbit cu ionut_lnc la telefon si am cazut la o intelegere ca sa fie toata lumea de acord si sa nu mai existe mici conflicte...
... si cam asa va fi urmatoarea intalnire.....
ne intalnim.... la ORA 12- 12-30 cel tarziu...asta inseamna sa fim cat de cat punctuali....
ne intalnim in copou la expo....sau la palat...stabilim pana diseara cel tarziu....dupa care mergem sa facem "faleza" sper ca e toata lumea multumita.....0.9 tce SL plus
Comment
-
drept la replica
@CRISTI YBA: Vis a vis de
"Sa inteleg ca cei care au venit ultimii sau de mai putine ori printre voi nu au voie sa -si exprime punctul de vedere sau sa vina cu vreo idee ?"
Daca ai sa citesti putin posturile ai sa vezi ca militez pt dreptul la exprimare si sunt deschis la tot ce e nou.
orice alte discutii despre acest subiect se poarta live
Comment
Comment