ok..deci m-am linistit cu porcariile mele , am sa mai cer sfaturi la intalniri,poate mai multe idei aduc una buna,care sa imi placa va multumesc tuturor care ati impartasit ideile voastre cu mine..oricum vreau sa fac niste modificari exterioare neaparat
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
gasii un sait de a lui Cristulea foarte educativ si explicit referitor la aproape orce despre depanarea sau intretinerea unui logan daca urmaresti atent filmuletele iti rezolvi aproape toate treburile la masina singur
Demontat sonda litrometrica 1.5dci Cum eram prin zona, mi-am zis sa arunc un ochi prin el ca sa ma minunez de balaurii si mucii de care-...
---------Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Salutare....voi aveti pe cineva cunoscut care se pricepe la mercedes?...ma refer la soft si din alea....am problema cu un mercedes vito(masina de servici), face nazuri cheile cu cipul....una nu mai functioneaza, si la a2a face mofturi din ce in ce mai des. S-ar putea sa vin maine pana in Iasi cu putina treaba de servici, si daca stiti pe cineva in domeniu, as aprecia daca m-ati dirija spre acea persoana, chiar si cu un nr de telefon...mersi.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by petroman View Postgasii un sait de a lui Cristulea foarte educativ si explicit referitor la aproape orce despre depanarea sau intretinerea unui logan daca urmaresti atent filmuletele iti rezolvi aproape toate treburile la masina singur
Demontat sonda litrometrica 1.5dci Cum eram prin zona, mi-am zis sa arunc un ochi prin el ca sa ma minunez de balaurii si mucii de care-...
---------Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Comment
-
Ca tot veni vorba de niste pareri...as dori niste recomandari pentru senzori de parcare (model, pret si eventual cineva care ar putea monta)!
daca v-ati mai interesat pe undeva sa spuneti ca sunt interesat si eu, dar cred ca am sa-i montez in service autorizat ca sunt cu masina in garantie
Comment
-
-
Ne bagam la asa ceva?http://www.youtube.com/watch?v=f45zeqXaCok&feature=fvstsigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Update la lista pentru suportii de numar.
Termenul pentru inscrierea pe lista expira pe 13 februarie.
1. andrEyCST;
2.cat_alex52 :-)
3. LordWolf;
4. danik;
5.....
Acum sunt 9 grade afara, deci trtebuie sa fie mai multa lume prezenta la intalnire.Last edited by vali007; 6 February 2011, 11:03.
Comment
Comment