da poate gasesc sa iuau de la un logan cu 2.0 nu?
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jmek la cat de des vii la intalniri si la cat de des iti mai vad masina si numarul nu-l mai tin minte ....na scuze nu a fost cu intentie ..doar ma stiii!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
O problema grea tare.....de nerezolvat?
Haideti fratilor sa ne mobilizam si sa ajutam un membru LCI necajit tare....stiti voi cine....Eu ma gandesc sa facem o statistica a tot ce e 1,2 in IASI, sa cautam pe la magazine, sa luam fiecare un magazin si sa-i innebunim cu cereri de embleme.....Eu ma duk la TRIOROM azi.NU MA LASA INIMA SA VAD PE CINEVA NECAJIT!
Comment
-
Se gaseste la vanare numai sticla la oglinda ? caci ne-au pradat hotii si pe mine si pe un vecin venisera pregatiti ca au taiat firele nu le-au smuls eh si asa ma tot gandeam sa le schimb am gasit pe net de mvc electrice 180 se merita ?ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
1 - io as da telefon la dilar logan si sigur as gasi,varianta 2 - in bazar si la autocenter am vazut numere si cifre de cumparat ca cele originale de pe masina ,varianta 3 - la gara mare cu un aurolac ii explici ce vrei sigur o sa inteleaga mai greu dar trage de doua ori din punga si-ti aduce emblema nu te intereseaza de unde ,te costa o sticla de lunar....variante sunt daca musai vrei cevaMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Salutare cu emblema nu am rezolvat absolut deloc
am rezolvat partial cu serpisorii care iam si montat dar ramane sa dau jos si catalizatorul!!
asa ca mai e mult de munca si de stema sa nu ma uitati va rog
la autocenter nu are sigla
la pe original la bras daca fac comanda ma ajunge 100ron si cu aurolacii la gara merita incercat...
literele din bazar nu sunt la fel ca cele originale sunt sigur de asta ...Attached Filessigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment