If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mda, faina intalnirea de azi se pare... Nu pot sa zic ca am fost la servici, am fost bolnav si alte alea, pur si simplu nu am avut chef sa ma misc din casa, ca un loganist adevarat...
Aaa.... si nu am culcato pe fiica-mia
Imi pare rau ca nu am ajuns , dar am fost la un mic antrenament pe Cioca Boca , o dictare ...........o incercare ............si spre final a fost vis , am vazut ce inseamna adevaratul pilotaj pe zapada.
Va alatur cateva poze.
Un premiu de la cel de i-ati ghicit masina. Asta va da el.....O bere, un suc. Inca ceva. Saptamana asta va vom da inca una bucata ghicitoare. Sper sa va placa.Cei vizati sa nu se supere. Punem la testare viteza de reactie si cunostintele vizuale despre membrii LCIasi aflati in diverse ocazii si ipostaze....Sa aveti o saptamana maxima.....
Salut baieti, nu stiu daca ma mai tineti minte, sunt baiatu' ala cu sandelu' gri :P
Am vazut ca se baga fotografii de iarna cu masinile si am zis sa ma bag si eu ca musca.
Care mai e viata voastra, ce mai invartiti, ce mai faceti?
Imi pare rau ca nu am ajuns , dar am fost la un mic antrenament pe Cioca Boca , o dictare ...........o incercare ............si spre final a fost vis , am vazut ce inseamna adevaratul pilotaj pe zapada.
Va alatur cateva poze.
Steel frumos, dar sa stii ca e frumos sa inviti si niste amatori poate dornici sa admire daca nu se incumeta chiar sa incerce cioca boca pe zapada. Dar poate pe viitor faceti si un anunt pt amatori, sustinatori.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment