Azi e posibil sa ajung mai tarziu.
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Iata si prezenta din aceasta zi friguriasa pentru unii de -6 garde:
01. Is 10 dci –doru- l-am adus sip e riti –piti
1. Is 11 cox –ciuciosu – cam greu dupa somn
2. Is 13 hal –horror – sa speram ca o sa se mai incalzeasca
3. Is 31 cst –andrei- e mult mai bun acu
4. Is 08 cwb –valy- e instalatie de gaz ar fi minunata
5. Is 24 cic- iooon- sa se incalzeasca sa fie 30 grade
6. Is 88 dna –alexandra- buna cafeaua calduta ..cu ea ma tin eu calduta
7. Is 06 jfh –vali- care mai merge la intalnire?
8. B 67 xar –andrei- cine mai vrea cauciucuri?
9. Is 49 cri –cristyans- deci fara caremil da
10. Is 08 JPB –cat-alex52- bun si cu numerele astea
11. Bt 27 ses –ses- acus vin si eu cu alone
12. Is 06 huj-petroman- nici o treaba nu ai cu dizelul
13. B 99 yik –andrei- tine frana de manaLast edited by ciuciosu; 27 February 2011, 21:51.sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
http://www.alfaromtrans.ro/index.php...product_id=673 cam asta ar fi cotiera montata de noi..mai asteapta inca 3 baieti,sa faceti comanda toti,ca astfel scapati de taxele de transportLast edited by andrEyCST; 28 February 2011, 11:13.andrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
-
850 cp pe Dacia Duster la Pikes Peak http://www.ono41.ro/forum/showthread.php?p=15580sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Tin sa-i multumesc lui Ciuciosu pentru ajutorul acordat la lipitul chederului pe BVA.
Dovezile le aveti mai jos...
Comment
-
Lasa Murder ca am facut o treaba exceptionala pentru masina ta nu mai poate fi trantita portiera acum ..chiar daca vrea cineva , si , un alt plus e ca zgomotul care il face acum cand inchizi portiera nu prea il intalnesti nici la masinile scumpe ......asa ca baieti achizitionati acel cheder ca va costa doar 25ron de masina de la Mereuta din pacurari si credeti-ma face toti banii!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment