If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
domnu Cristi, promit ca data viitoare cand vin in Iasi esti primul care afla. Si ca sa ma ierti, iti dau o bere la brasov cand ne vedem, ca tu vii mai des la brasov decat eu la Iasi
Domnu ciuci, frumos, si eu mi-am trantit jantele de 17 azi, maine seara la intalnire voi face niste poze
Iata si prezenta in aceasta seara placuta si faina :
1. Is 11 cox –ciuciosu- acus schimb si eu placutele si discurile
2. Is 29 kod –kodrin- asa cu polish sad a-ti si voi motorul
3. Is 24 cic –iooncug- of of jantele mele unde sunt?
4. Is 06 jfh –vali- ia ia ia ca-ti volti sunt aici?
5. Is 27 dan -mesterul- care mai are nevoie de piese?
6. Is 05 jxw –cristy- baietii ce fac baietii?
7. Is 49 cri –cristyans- eu ce sa fac la masina?
8. Is16 cmc –cipry- dad a acus pun si spoilerul
9. Is 07 ryb –hriberiu- are si lanterna?
10. Is 14 zum –geremi- da baietii mi-a parut bine
11. Is 13 hal –horror – am ajuns si eu printer primii
12. Is 58 dab –steel- da bun tare cu rally
13. Is 10 dci –doru- cosmin sa nu umbi acolo!!!
14. Bt 27 ses –ses- acum am stikar
15. Is 85 pmb –bogdan- da un kit tuning as vrea si eu
16. Is 09 dig –danik- ultimul am plecat azi
17. Is 08 jpb –cat-alex- eu si cu pozele
18. Is 31 cst – de fapt am venit printer primii dar am avut putina treaba
19. ++++ cei ce nu s-au trecut pe prezenta
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Dragi Colegi,
Eu propun sa facem ceva pentru orasul acesta si anume sa nu mai suportam in fiecare zi gropile din tot orasu.Ar trebui sa facem un miiting ceva! Iata ce a aparut astazi in ziar: http://www.bzi.ro/dati-un-ban-sa-l-p...an-foto-211871
Si ca o comparatie va rog sa cititi fff important si asta ar trebui sa aratam la primaria noastra, ce au facut primarii in mandatele lor: Gheorghe Nichita http://nichita.ro/
Cititi va rog la noi numa se promite si cititi pe site George Scripcaru cate a facut si cate o sa mai faca. FRATILOR TREBUIE SA FACEM CEVA NU SE POATE ASA CEVA!!!!
MULTUMESC!!
Salutare, am o problema , poate s-a mai lovit cineva de ea...
Un zgomot in zona airbag pasager, si lucru asta se intampla de prin octombrie 2010, ce poate fi, airbag nefixat sau trece vreun cablu pe acolo care sa loveasca in mers.....
Se poate da usor jos cutia de acte , sa am acces acolo?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment