If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
hahahahaha nu am fost ultimul care a venit ...si nici primul plecat...promit ca o sa fiu mai activ de acum.
Doar ca nu prea am mai iesit din casa in ultima vreme ,ca la 5.3 lei litru de benzina...nu prea iti mai vine sa te plimbi.
Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
O solutie ar fi GPL-ul. Asta pentru Jmek si nu numai. O alta ar fi sa revina poporul roman la decenta. Tunurile financiare trebuie sa dispara din constiinta poporului roman si nu numai. Cand vom realiza ca banul nu e primordial si vom avea toti o parere in sensul asta, atunci preturile vor fi normale. Daca vom incerca mereu sa facem mai mult, mai bine, mai extra decat cei din jurul nostru, mereu va fi cerere si preturile vor urca...........In anii 1970-1980, erau 2-3 masini pe o strada. Nimeni nu era interesat de achizitia masinilor.......Acum fiecare cate 2-3-4-5 si toate maxime la pret. Asa ca unde e cerere de combustibil va fi si pretul maxim. Se pare ca pe noi , ca romani ne va salva doar GPL-ul sau masina electrica........Pina atunci ne miscam......cum putem fiecare.
Da daaaa faine poze.....XTC-ul nou venit Opel Corsa 1.3,14 turbo diesel V8 2 Valve 530 cai putere)) deci va rog...nu aveti ce comenta:P Pacat de vantu de azi care ne=ocam zburat pe toti)) Toate cele bune si pe miercuri!bafta
senzorii sunt ai mei, ieri mi-au venit si mie doar ca as vrea sa-i vand sa-mi iau pe negru(cel cu care vorbisem nu i-am specificat faptul ca daca nu sunt pe negru sa nu-mi ia).
Asadar....vand senzori de parcare, culoare gri platine.
Mai multe detalii aici http://audioclass.ro/senzori-parcare-ctc.html
Pret 90+10lei berea data colegului meu care mi i-a cumparat si i-a adus de la piatra neamt.
Da Nea' Dan da la cat de mare e pirateria in lume e ca si cum ai cauta acu in caru cu fan....nu ai cum sa iei pe fiecare....plus ca daca nu comercializezi si nu faci bani....e totu legal....ideea e sa nu vinzi filme,muzica....Nimeni nu poate interzice sa iei pentru tine...
PS: Si cum e sfatu lu Nea' Dan taticu clubului....aveti grija ce copiati)))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment