eu am fost duminica pana la lacul rosu si inapoi...am consumat pe 420km exact 21L benzina,mers linistit 100-110km depasiri....
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cand facem si noi o coloana asa pna la ERA si inapoi pe Stefan? http://www.sexytop.ro/video-auto-pe_doua_roti-10-2291sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Salut baieti, ma bag si eu la botosani cel putin cu prezenta, mai multe vorbim la intalniri.
Comment
-
Iata si prezenta de aseara ca nu am mai ajuns devreme acasa!!!
1. Is 20 lol –catalin- dad a de la el am luat jantele
2. Is 06 bfl –dany- ne bucuram ca te-ai alaturat clubului
3. Is 31 cst –andrei – daa sigur merg la botosani
4. Is 11 cox –ciuci- d ace sa fac daca alt numar nu mi-a convenit
5. B 76 mko – tony- asa o sa moara masina cu numarul asta de mko
6. Is 06 jfh – vali- cald super cald
7. Is 62 bcv –jmek – v-am aburit cu 5%consumul
8. Is 09 dig – danik – ei na ca se inmultesc dany in logan club
9. Is 07 hrb –hriberiu- cam o sa maim erg acasa am sa mai cumpar cate ceva
10. Sigu au mai fost dar nu s-au trecut pe prezentasigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
-
Originally posted by cat_alex52 View Post"Prezenta" de astazi (nu e in ordinea corecta) ...
P.S. : ciuci poate ai sughitat astazi de vreo cateva ori ... te-am "vorbit" ...
Originally posted by pmilogan View PostSalutare colegutule la fix, am dovada ca aia a fost prima vizita in ace grup ,Ciuciosuuuuuuuuuu miine este a treia
Comment
-
Astazi este putina activitate la Palatul Culturii si daca avem noroc si nu e aglomerat cred ca putem intra cu masinile, e un culoar de acces lasat in partea stanga care duce catre intrarea de la Palas.
In caz ca nu ne da voie unde ne intalnim? sa se stabileasca o a doua locatie ca sa nu ne imprastiem iar in mai multe grupulete. ce spuneti?
In principal ramane la Palat, sper sa ne lase sa intram.
e bine sa se stie din timp.
O duminica frumoasa!
Comment
Comment