If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Clasament la concursul de indemanare de la Botosani:
Locul 1 Fiesta 1.6 16v zetec ST 2:27.56
Locul 2 Logan 1.4 8v mko chinuit 2:28.04
Locul 3 Corsa 1.4 16v NSR-Iasi 2:37.45
Vizionare placuta! http://www.youtube.com/user/tonyandries
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Multumesc pt felicitari!!! si Multumesc la cei care au fost alaturi de mine la Botosani, Club NSR(super baietii) si la toti cei care desi nu au reusit sa mearga la Botosani au fost alaturi de mine tot timpul!!!
Grim baga poze
Last edited by TonySTI; 11 June 2011, 20:48.
Reason: Automerged Doublepost
....atmosfera a fost super.....a fost putin cam frig si a batut vantul..dar nu a contat....
o poza de la mine le asteptam cu nerabdare pe cele de la grim si steel
ne vedem maine seara la palat sa povestim mai multe
tony a avut numarul de concurs 5 , Steel 16 iar eu 7
A fost frumos , nu regret nici macar o secunda din ce am trait acolo , multumesc celor care ne-au sprijinit si insotit , multumim celor care au participat si castigat , multumim lui Dumnezeu ca ne-am intors sanatosi si bucurosi , si cu consumuri mici , Tony felicitari si la mai mare , celor de la NSR , bv baietii si sunt bucuros de colaborare ..............si mai multumesc masinii DAB ca nu m-a lasat........................
Cateva poze , credeti-ma numai pot sa stau in fata pc-ul imi cad ochii in gura.
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Felicitari celor de la Iasi care au participat la raliul de la Botosani. Ca de obicei iesenii fac senzatie la noi, intr-adevar sunteti niste adevarati pasionati de masini si motoare turate la maxim. Imi pare nespus de rau ca nu am putut ajunge sa va vad, dar pentru moment sunt la voi in Iasi, poate daca imi spuneti ora la care va intalniti astazi incerc sa ajung sa va cunosc.
Nu ne-ati lasat "botosi" doar faceti senzatie de cate ori ajungeti la noi, mai ales TonyMKO pe care am avut ocazia de cateva ori sa il vad "la treaba". Keep up the good work!
felicitari pentru ce ati facut la botosani!! SA DE-A DUMNEZEU SA PARTICIPATI LA TOATE COMPETITIILE PE CARE VI-LE PROPUNETI FARA INCIDENTE!!
NUMAI BINE SI INCA ODATA FELICITARI
Clasament la concursul de indemanare de la Botosani:
Locul 1 Fiesta 1.6 16v zetec ST 2:27.56
Locul 2 Logan 1.4 8v mko chinuit 2:28.04
Locul 3 Corsa 1.4 16v NSR-Iasi 2:37.45
Vizionare placuta! http://www.youtube.com/user/tonyandries
Felicitarii pentru pozitia ocupata!
Nu inteleg 2 lucruri.
1. Ce ai cu vecinii de le bornai intre blocuri?(ce-i mai blestem io pe astia)
2. Cine voteaza primarul ala, ca-s tot praf drumurile.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment