If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ce preturi ..pt vopsea....cred ca ar fi persoane interesate ...acum depinde....daca o fii exact aceasi nuanta...de exemplu albul meu e diferit de albul lui RADU_LYN...
RADUCU .Salut, as avea si eu nevoie de GRI PERLA dar as vrea sa stiu niste preturi mai intii,din cite stiu eu peste vopsea se mai da cu un fel de lac transarent ai si de ala ?
Salutare cristy uite o s ama uit maine exact cat costa si exact si iti spun maine pe forum si pt ceilalti o sa ma interesez de toate nuantele de alb care sunt si va anunt dar cel mai bine o sa vin duminica la intalnire cu un paletar de culori si o sa va uitati, iar pretul binenteles ca este mai mic decat cel de pe piata salutare la toata lumea
Culorile la masina ni le stim cu totii asa ca zine si noua cam ce preturi ai tu la acele vopsele si daca sint de calitate mai exact , cam de unde provin ,ca sint sigur multi ar avea nevoie de citeva grame de vopsea ,bafta , asteptam preturile si nu uita poate intrebi si de lacul ala care se da dupa ,
Cu afisele pe geamuri e cam riscant sa nu ne opreasca ...dar daca o luam asa..cei care au masinile la vanzare si isi pun afise pe geamuri????..o sa mai vedem ce facem cu afisele)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment