Iata 2 fotografii asa orientative de la intalnirea de aseara!!!
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
asta e gold si nu ti-a trbuit mult sa-ti dai seama normal ca numai la intilniri ca doar nu mai sunt copil dar na oricum mersi mult pt apreciere
ps. nu sunt neoane dar tot o sursa de lunima cam acelasi lucru
Da ciprian cmc ne-am vazut aseara de ne-am rupt in 5
Comment
-
Fratilor asa ca feritiva in trafic.....ca nu stiti cand vine OZ-neul la LCI.....))))Oricum se vede frumos, pacat ca la noi in tara se iau de lucruri din astea cu legile lu peste....in strainatate poti face orice tunning frumos, care iti place cu omologari,poti sa te duci la orice show si poti face orice din masina...in romania se ia si de la un led alb...care cica se vede albastru:P In fine.....sa traim si sa venim cu tot felul de nebunii ca e frumos....
Comment
-
-
prietene tragi masina la un perete si ii faci singur reglajul in felul urmator: aprinzi faza scurta si invirti se surubul de la far si in acelasi timp te uiti la el sa vezi incotro se indreapta daca este directia dorita adica in sus s-au in jos dupa cum iti trebuie tie ,le lasi in jos pe amindoua dupa care ai sa vezi seara daca ai dat cit trebuie ,daca nu mai insisti cam asta este de ce sa te duci sa dai bani daca poti sa o faci si singur dar na cum vrei tu dar eu asa am procedat si e beton succes.ps asta se face cu reglajul dinauntru maxim in jos s-au la minim
Comment
-
ti-am urat si pe f***book si pe mess..dar totusi simt sa o fac si aici :
Domnule Steel ca urez un sincer la multi ani,cu multa sanatate,fericire,bucurie si impliniri pe toate fronturile..sa va bucurati cu familia de orice clipa si sa nu aveti incidente cu DAB-ulandrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
Comment