cristian22 miine montam chederul la portiere,sunt sigur ca lai cumparat nu?sa vezi ce frumos suna cind izbesti portiera nu te mai doare asa de tare inima mult noroc
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intreabate daca ma mai ajuns vreunul dupa ce iam depasit....grim ca grim da ala cu audele sa sinucis,si eram si plin cu scule veneam de la o nunta. Ciprianeee am cu ce baaaa,loganul totusi nu e o parjoala mai ales dciLast edited by petroman; 20 September 2011, 21:49.Mai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
Asa mai , mai laudati-va , unii sunt campioni la treaba asta................
Comment
-
-
Intalnire in parcarea Manastirii Frumosa
As vrea sa facem o intalnire in parcarea Manastirii Frumosa.
M-am saturat de BMW cu figuri si cred ca putem oferi si noi ceva. Sunt multi colegi din Nicolina care ar putea ajuta. Eu unu cu masina mea le-am dat ceata.
Impreuna sigur iese ceva bun
Orice alta zi in arara zilelor programate de Logan Club
si legat de D-nul Petrica...... lasatiu-o moale. Stie meserie dar se comporta ca un marlansigpicAm o problema. Ma grabesc.
Comment
-
buna seara tuturor
Stiu ca a trecut ceva timp de cand nu am activat, nici pe forum si nici pe la intalniri, dar incepand de saptamana viitoare o sa revin in Iasi si o sa trec pe la intalniri mai des. Sunt curios sa vad ce noutati mai sunt!
PS: Uitati ce frumusete am vazut vacanta asta! Ce parere aveti?
Comment
-
Asta m-a mirat si pe mine sa vad...volan pe dreapta. In plus, tapiterie din piele, cotiera pe bancheta din spate....
Si da, avea tot original pe ea, arata ca noua, fara punct de rugina, fara indoituri...nimic nimic. Ziceai ca atunci era scoasa de pe linia de productie! Ma gandesc ca era reconditionata de vreun pasionat!
Comment
Comment