Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Avertismentttttttttttttttt
Fratilor ................prietenilor ...................da-ti jos protectiile de la aripi cele din plastic ......uite-ti ce am patit eu la o aripa de la ele ......nu va monta-ti astea chiar daca sunt degeaba............sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
mie mia sarit la spalatoria din podul de piatra in timp ce o spala ca era jetul prea puternic ori a dat prea de aproape si am puso dupa aia si nu am gasit nimic nici un punc de rugina,poate e de vina anul de fabricatie a masiniiMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
@ Ciuciosu - imi pare rau sa iti spun dar sunt convins ca ai avut protectii aripi aftermarket , de asta ai patit asa. Eu am fost in situatia ta , dar nu am avut aparatorii, am revopsit aripile , le-am tratat si am fost la Caremil sa imi montez protectiii , ceea ce credeam ca se pun in 10 min dureaza cam o ora , cu tot cu degresare , solutii si altele , imi pare rau sa vad ce ai pe aripi , dar sfat pt toti sa nu va mai luati chinezariii ... produsele originale RULZ !
Cu stima! ZUG
Comment
-
Ciuci, am patit si eu aceasi chestie la aceasi aripa numai ca era putin lovita si nu aveam inca protectiile, iar cand m-au chemat la caremil sa-mi refaca izolatia la portbagaj si sa monteze protectiile la aripi nu au vrut sa le monteze pe motiv ca era lovita si ca rugina aparuse de la lovitura. Problema este ca rugina aparuse cu mult inainte ca eu sa lovesc masina. Cand am intrebat care este motivul rechemarii nu au vrut sa recunoasca si anume ca aripile spate si portbagajul au probleme si de asta au rechemat toate masinile in service.Last edited by Murder; 6 October 2011, 16:47.
Comment
Comment