de unde cumpar niste becuri pentru consola? mi s-au ars becurile de la geam , dezaburire si blocare portiere !! va rog urgent !!
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ce faceti mai oameni,va salut de pompieri
Comment
-
-
Daci ca sa ne intelegem azi chiar daca a plouat am stat sub acoperisul de la facultatea de chimie unde am baut si suc , am mancat si prajituri si a fost totul ok. Si chiar de-ar fi fost mai frig mergeam la un ceai in MASTER unde e cald.
Cei ce vor sa vina la intalnire vin..... poate sa si trasneasca afara ca tot vin si sa nu mai zic la ora de intalnire care dupa ce sa schimbat tot cei ce au fost si pana acum la ora veche vin si acum la ora noua asa ca poata sa fie stabilita si o ora de noapte de ex la ora 2 noaptea ca cei ce vor sa vin ....vin.
Sau mai e o faza dura : vine cate unul ce nu a mai fost de vre-o 2 luni ..vine si el la intalnire o data si atunci prima intrebare a lui e : da numai atatia ?
Cristi sa stii ca nu e pentru tine acest mesaj ..e pentru toata lumea care sare de fund in sus si care se da uitata .
Sa nu uitam Bogdan LA MultiAni din partea intreg colectivului Logan Club Iasi ca sa nu umplem 3 pagini doar cu urari am postat una si buna ...LA MULTI ANI!!!Last edited by ciuciosu; 9 October 2011, 15:01.sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment