Frumos ca intotdeauna.Din profilul pozelor imi dau seama ca voi ati fluierat dupa mine
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salutare lume, care mai e treaba pe acasa ?
la mine totul e bine...cic-ul s-a comportat exemplar chiar mai bine decat ma asteptam...am avut un consum mediu de 6.5 l-100km...am avut si ceva probleme pe drum...am calcat pe un arici si am facut pana , noroc ca am observat acele intr-o parcare, oprisem sa beau o cafea...si atunci am vazut acele de la arici infipte in lateralul cauciucului.dar a trecut si asta...
Vreau sa va spun ca abia acum ma bucur si eu cu adevarat de arcurile sport..pe aici sunt perfecte drumurile....asfaltul e perfec...si sensuri giratorii cat incape.....
cat despre filtrul de mai sus...s-a mai discutat acum un an pe forum despre inventia asta....chipurile e un filtru inventat de un roman...dar nu face cine stie ce...inafara de un zgomot mai sportiv nu o sa va alegeti cu altceva..cautati pe forum ca sunt cativa baieti care au pe masina....studiati mai bine problema sa vedeti daca se merita....
v-am salutat si sa auzim numai de bine0.9 tce SL plus
Comment
-
linistiti-va cu filtre de genul ca o sa veniti dupa aia sa va CURAT
CORPUL CLAPETA,dupa care o sa urmeze schimbarea lui
care nu e deloc ieftina,costa doar cateva sute de RON vreo 7
IDEEA este ca nu prea se merita investitia
APROPO O SA MA APUC DE CURATAT INJECTOARE LA LOGAN PE BENZINA
CINE O SA DOREASCA SA VORBEASCA SI SA NEGOCIEMsigpic
Comment
-
Waiii te privatizezi? cred ca atunci osa scapi tu de ceai de corji de ceapa,atunci o arzi numai in hotdoglainuri bravo waii daca o duci mai bine ma iei si pe mine sa-ti car diplomatul BAIAT SUPER VALABIL,,, LA MULTI ANI ZIUA DE AZI CIPRIAN SI SA FII SANATOS,,,
Comment
-
Trebuie sa vedem cu Ciprian Cmc am vb cu el de un proiect bun si fain despre filtru aer la logan....cu aerisire in V din doua parti ....nu stiu daca v-a spus astazi...imi pare rau ca nu am putut ajunge...filtru care l-am pus mai sus,m-am interesat si e cam scump...si nah...Poate reusim sa vb duminica...in rest numai bine
Comment
-
special pentru Ciprian ca na dat si el o purjoooala de ziua lui
Barbatul: In sfarsit. Am asteptat asta atata timp.
Femeia: Vrei sa plec?
Barbatul: Ai inebunit? Nici sa nu te gindesti la asta.
Femeia: Ma iubesti?
Barbatul: Bineinteles! Tot timpul!
... Femeia: M-ai inselat vreodata?
Barbatul: Doamne fereste! Bineinteles ca nu.
Femeia: O sa faci s3x numai cu mine?
Barbatul: Sigur ca da. Cu orice ocazie.
Femeia: O sa ma lovesti vreodata?
Barbatul: Ai inebunit?
Femeia: Pot sa am incredere in tine?
Barbatul: Da!
Femeia: Iubitule!
si acum citeste de Jos in SusMai bine taci si doar pari prost .. decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala !!!
Comment
-
stai relaxat petrica ca a dat miercuri de na dovedit lumea sa haleasca ,baiat salon respect pentru el ,inca odata LA MULTI ANI ZIUA DE MIERCURI PRIETENE
SI NU IN ULTIMUL RIND LA MULTI ANI LA TOTI COLEGII CARE ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI SI MULTA SANATATE DIN PARTEA LUI PMILOGAN
Comment
Comment