LA MULTI ANI! frumos cadou, sa-l aduci miercuri la intalnire.
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
La multi ani !!!
Multi ani Ciuciosule, traiti-ar 1.2-ul
Am si eu o rugaminte la voi baieti, ma puteti ajuta sa gasesc niste bonuri remat la un pret mai ok ?
Comment
-
ms fain de urati tuturora!!
As aduce 1,2 16v la intalnire miercuri sa vedeti ce bine se vede si de ce tot vroiam eu asa ceva.....dar din pacate e pe posta pusa acum sa vina la mine si plus de asta nu pot veni miercuri ca tre sa stau cu darius acasa... dar este timp ...
AAAAAa si 2 - 3 foto de la o intalnire de-a lui nea Dan BFL si cu bogLast edited by ciuciosu; 1 November 2011, 20:07.sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
da asa e ma smecherie mare 1,2 16 valve dar cu vela
Originally posted by pmilogan View Postda asa e ma smecherie mare 1,2 16 valve dar cu vela
Originally posted by ciuciosu View Postms fain de urati tuturora!!
As aduce 1,2 16v la intalnire miercuri sa vedeti ce bine se vede si de ce tot vroiam eu asa ceva.....dar din pacate e pe posta pusa acum sa vina la mine si plus de asta nu pot veni miercuri ca tre sa stau cu darius acasa... dar este timp ...
AAAAAa si 2 - 3 foto de la o intalnire de-a lui nea Dan BFL si cu bog
Comment
-
aM UITAT SA POSTEZ SI 2 FILMULETE!!!!
Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc lui nea Dan de shoul de pana la ora 24 ce mi la oferit cu toate ca am speriat si familia de disparitia mea!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Intradevar, si eu imi exprim multumirea si recunostinta catre Dl Dan pentru shoul prelungit oferit. Dupa cum reiese si poze, scula-i este tare draguta. Trebuie sa tragi de ea pana ii gasesti limita. Pentru cine nu a mers cu atv-ul niciodata, zic ca e o experienta ce nu merita ratata.Întotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Comment
-
Duminica nu am avut cu sa vin la intalnire si imi asum vina , dar .............., duminica 30 oct.2011 a luat fiinta noul club IasiRallyTeam , ca fiind divizia rally a clubului OffRoadIasi , care este condus de Robert Copacinschi , si dupa sedinta ne-am dus pe un traseu si am facut cateva demonstratii si antrenamente.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Cateva imagini.
Ne vedem in seara asta .
Comment
-
M-am dat si cu astea ..................
Comment
Comment