ma nentu dar scrii si in chineza?bun bun
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stiu prietene ciuci, lista era cu iz de gluma. A fost prima conexiune pe care am făcut-o cand am verificatforumul. Mai tare a fost ca in timp ce scriam eu, cmc care nici el nu a fost prezent a postT si el ceva.Întotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Comment
-
da exact ce m-a socat pe mine cel mai mult Dane a fost ca are motor de duster de 110cp ( sau cat e ala de duster) are pe ea motor de generatie noua prea noua eu nu am mai vazut asa ceva ......sincer am cautat si aici in FR la second si nu am gasit acest gen de logan ......intrebarea mea era chiar exista ??
gold8xspeed motivul zis al vanzari pare plauzibil omul a zis ca a luat-o la licitatie ......este posibil am cump si eu asa cateva masini sunt firme afectate de criza dau faliment si in executare fac licitatii nu asta ma preocupa daca are sau nu vreo hiba ci daca chiar exista .....mi se pare smecherie logan diesel cu motor euro 5 de DusterLast edited by christian22; 7 November 2011, 20:57.
Comment
-
Actualitate si viitor!
Sa lasam stimati colegi loganurile cu motoare de duster. E ceva nefiresc acolo, chiar daca e comanda ,,speciala,,. Nu da nimeni faliment dupa ce a cumparat o masina cu 20000 de euro si o da cu 6000 !E ceva ce nu pot concepe.
In seara asta am primit intr-o discutie cu alt coleg de-al nostru o veste nasoala tare, v-o dau si voua iar cine poate si doreste sa comenteze, rog pe Vali 007 sa deschida un thread separat.
Iata vestea si vreau sa cititi cu atentie si sa urmariti rationamentele si o sa vedeti mersul si de unde a reiesit vestea!
O seara buna!
Comment
-
@gold8xspeed: Atata timp cat exista cerere preturile vor creste, nu e nimeni prost sa nu faca un profit frumos pe spatele nostru. De aceea eu bag motorina de la moldoveni cu 4,12 lei/litru de motorina. De ce crezi ca au intrat cei de la Socar pe piata romaneasca? e o paine buna de mancat. Bine, si accizele, care reprezinta 50% din pretul de la pompa, au un cuvant important in scumpirile de la inceputul anului.
Comment
Comment