Da-mi-as una peste ochi(eu sa-mi dau, deci fara binevoitori)...voi va intalniti si miercuri? Adevarul e ca nici n-am intrebat si nici nu avea cum sa-mi raspunda cineva. Din sts lui mister ciuciosu am inteles duminica ora 13.00 la palat si miercuri ora 20.00 ON-LINE. Ma gandeam ca faceti vreun fel de activitate pe forum. Bai ce ciuda mi-e...si cat m-am plictisit aseara...no activity...
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by andrEyCST View Poststiu nea dane ca ai glumit..tu mereu glumesti..doar ca nu intelesesem eu sensul glumii..cer scuze
Originally posted by ciprian_m View Posthai hai lasati VRAJEALA
[QUOTE=pmilogan;1104336]asa e andrei,dupa o anumita virsta glumele nu mai au inteles si nici haz dar na, ne chinuim si noi sa tinem ritmul cu tineretul dar stii tu cum e uneori nu nimeresti persoana potrivita inca odata cer scuze pentru afirmatii.ps nu mai vreau sa supar pe nimenea mult noroc
iar tu mai copilas abraznic daca mai faci referire la nentu dan am sa-ti dau ignor la portia de bunatati astept varianta ta[/QUOTE
apropo CMC am gasit din greseala garnitura de la termostat separat 7ron bafta
Comment
-
Sau daca nu de la chioscul gri la culoare ce se afla intre pasapoarte si romtrans acolo langa statia de salvare ...daca stii e char langa spalatoria auto ...acolo...sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
nu e bai nea dane..nu s-a suparat nimeni :P revin maine cu poze de pe la targu ocna-slanic moldova-targu neamt am prins o zi plina de ninsoare..loganelul s-a comportat exemplar la drum intins..inca o data ma voi repeta ca sunt foarte multumit de marca loganandrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
Comment