da da...asta e filmuletul. ha ha ha ce zboara dracu' zici ca-i superman!
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
intalnirea de la Palat
1.IS 07 RYB – hriberiu
2.IS 10 DCI - doru
3.AG 33 GZY – ciprianR
4.BT 06 MON Ionutmon
5.NT 45 BOG - 45BoG
6.IS 29 PIF - dexterroom
7.IS 09 DIG –danik
8.IS 06 JFH -vali
si cateva fotografii, nu prea reusite, una cred ca nu s-a salvat sau a fost de vina fotograful.
A fost o intalnire frumoasa si s-a ras mult
00.jpg 01.jpg 02.jpg 03.jpg
Salutari si lui nenea DAn(BFL) de la toti cei prezenti.
Comment
-
Groza ideea cu pozele facute. Propun sa se faca neaparat si poze, nu doar foaia cu prezenta.
De asemenea, inca ma doare burta de la cat am ras vazand acel filmulet cu airbagul.Întotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Comment
-
@pmilogan iti dai seama ca nu e fericit saracu'.nici n-avea licenta de zbor, l-au mai si catapultat astia...da i-a dat cu un bot de bere si gata!
prietene danik chiar poza cu GriZlY al meu nu s-a salvat
@gold8xspeed autobuzul ala e defapt un MCV dar nu-l mai satura D-zeu de steroizi si de tras la sala, de asta e deformat in halul asta.
si o dedicatie de la nasu' mare pentru toti prietenii care considera lunea cea mai "maro" zi a saptamanii.
NU-MI DORESC NIMIC! AM TOT CE-MI TREBUIE!
Comment
-
Originally posted by danik View Post1.IS 07 RYB – hriberiu
2.IS 10 DCI - doru
3.AG 33 GZY – ciprianR
4.BT 06 MON Ionutmon
5.NT 45 BOG - 45BoG
6.IS 29 PIF - dexterroom
7.IS 09 DIG –danik
8.IS 06 JFH -vali
si cateva fotografii, nu prea reusite, una cred ca nu s-a salvat sau a fost de vina fotograful.
A fost o intalnire frumoasa si s-a ras mult
[ATTACH]341850[/ATTACH] [ATTACH]341851[/ATTACH] [ATTACH]341852[/ATTACH] [ATTACH]341853[/ATTACH]
Salutari si lui nenea DAn(BFL) de la toti cei prezenti.
Originally posted by CiprianR View Post@pmilogan iti dai seama ca nu e fericit saracu'.nici n-avea licenta de zbor, l-au mai si catapultat astia...da i-a dat cu un bot de bere si gata!
prietene danik chiar poza cu GriZlY al meu nu s-a salvat
@gold8xspeed autobuzul ala e defapt un MCV dar nu-l mai satura D-zeu de steroizi si de tras la sala, de asta e deformat in halul asta.
si o dedicatie de la nasu' mare pentru toti prietenii care considera lunea cea mai "maro" zi a saptamanii.
http://www.youtube.com/watch?v=j6qOw...eature=related
Comment
-
Originally posted by pmilogan View Postmurder eu am luat de la bogdan din bazar si merg beton nu scirtie,nu ramin tapene la frig si sterg misto tare 20ron asta e una din variante daca te ajuta cu cevaOriginally posted by ciuciosu View PostSau daca nu de la chioscul gri la culoare ce se afla intre pasapoarte si romtrans acolo langa statia de salvare ...daca stii e char langa spalatoria auto ...acolo...Last edited by Murder; 15 November 2011, 16:13.
Comment
-
Murder sa incerci sa intinzi si arcurile ca in tutorialul de pe forum http://www.tutorialelogan.ro/2011/05...stergator.htmlsigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
hai hai fii cuminte danik, ai uitat ca nenea dan tine loc si de ajutor de mama?
darrr a sa faca un efort sa fie prezent,multumesc mult
Originally posted by pmilogan View Posthai hai fii cuminte danik, ai uitat ca nenea dan tine loc si de ajutor de mama?
darrr a sa faca un efort sa fie prezent,multumesc mult
Comment
Comment