Originally posted by hriberiu
View Post
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Vad ca nu a postat nimeni prezenta din seara asta, asa ca o fac eu. S-au intalnit sa indure frigul de-afara si zgomotul "harnicilor din fata Palatului" urmatorii:
IS 09 DIG – danik
IS 20 LOL – cataLOL
IS 06 JFH – vali007
IS 29 PIF – dexterroom
IS 16 CMC – ciprian_m
IS 31 CST - andreycst
IS 06 BFL - pmilogan
AG 33 GZY - CiprianR
L-am sarbatorit pe Andrei, in sensul ca el a adus bunatati si noi l-am scapat de ele.Sa ne traiesti.
Nenea Dan, ca el e mai cu suflet de mama, iar a hranit flamanzii cu dulciuri(nu mai conteaza ca erau expirate de 2 luni...Saru'mana pt masa.
In rest am ras si-am inghetat.
NU-MI DORESC NIMIC! AM TOT CE-MI TREBUIE!
Comment
-
ai cam gresit ciprian de 2 ani suna mai interesant ,oricum sa va fie de bine masa copilasii mei pe duminica dar dupa 13,30 ca lucrez a sa vina taticul sa-si hraneasca copilasii darrr.,. cred ca ar cam trebui sa o dam pe lactate si care mai face mofturi la meniu hmmm va fi trimis la casa de copii acolo se prinde mamaliga din zborLast edited by pmilogan; 1 December 2011, 18:59.
Comment
-
multumiri domnule dan pentru bunataturi..expirate,expirate..dar daca le dati din suflet..nimeni nu peteste niciodata nimic ..dar poate aveti grija si de 45bog..ca saracul de el e fericit doar 2 zile din 7..luati-l la dumneavoastra in balcon,sa fie fericit zi de zi )))))
cipriane cum sa nu cinstesc ziua mea cu mica mea a 2 a familie?nici daca vroiam nu puteam,dar pacat ca fusese cam saraca sacosa ...in rest,ne vedem duminica sa mai radem putin,cate putin..si sa aveti un weekend placut !!!andrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
-
Dl CST, sa stii ca de la o vreme mi-am făcut programul de asa natura încât sa ma întâlnesc zilnic cu maestrul dan.
Oricum, părerea mea e ca dacă îl mai lăudăm mult, o sa i se urce la cap si o sa aduca chitantierul ca sa rămână animatorul întâlnirilor LCIÎntotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Comment
-
mersi,mersi ma simt flatat darrr daca ma mai mistocariti mult aveti toate sansele sa o dati pe silozuri in loc de tot felul de fentosane
Originally posted by 45BoG View PostEu recunosc: dacă trece ziua şi nu schimb doua vorbe cu maestrul dan, devin nefericit
Comment
Comment