Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da da se pare ca andrei CST vrea sa ramina la acelasi meniu bravo lui SUPTIL dar stie el ce stie

Comment

• Duminica am sa vin si eu la intalnire nu mai sunt de servici cu Darius!!!
      sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• Originally posted by ciuciosu View Post
        Duminica am sa vin si eu la intalnire nu mai sunt de servici cu Darius!!!
        bine si fentosanele,mentosanele,pardon restul?cine

Comment

• Salut! Sunt nou prin oras, unde se mai tine intalnirea si la ce ora? hicc...
          sigpic42.453.149

Comment

• prietene hriberiu...pai se poate sa nu-ti spuna nimeni? ne intalnim la locatia obisnuita la ora obisnuita.duminica trecuta am ras...ce crezi ca facem duminica asta?

"da-i cu motoare, d-alea supranaturale...."
            Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.

fara numar pentru toti aia care nu pot sa-l tina pe Mr.Love in frau
            Last edited by CiprianR; 4 December 2011, 02:01. Reason: Automerged Doublepost

NU-MI DORESC NIMIC! AM TOT CE-MI TREBUIE!

Comment

• http://www.220.ro/faze-tari/Biliard-...ita-Simpatica/ va da mana sa faceti vreo partida cu tipu

Comment

• Cred ca de asta vorbea ciprian cmc azi: semnalizarea din oglinzi
                Attached Files

Comment

• sunt 50 ron aici http://www.anuntul.biz/anunturi/elec...ri+tip+/143987

Comment

• nu stiu daca sunt astea...astea par a se aplica pe ceva ca si o banda smd obisnuita.ce vorbeam cu cmc azi se aplica pe interiorul oglinzii si ar trebui sa aiba adeziv chiar pe partea cu smd-urile.

Comment

• Este cineva pe forum care vinde/confectioneaza asa ceva... http://www.loganclub.ro/forum/vand_s...zi+semnalizare ... In general sunt intalnite pe masinile din SUA

Comment

• da frate de astea sunt
                        iam trimis PM la om sa vedem ce zice
                        sa va hotarati care si cum vreti
                        ca poate le luam mai ieftin
                        sigpic

Comment

• mersi radutu...vad ca cmc a si intrat pe fir.
                          sunt fainute.eu unul sunt de acord daca vine comanda dupa 14 sa "tengo dinero"
                          Last edited by CiprianR; 4 December 2011, 20:10.

Comment

• Faina intalnirea din aceasta zi de fapt din aceasta seara mai ales ca am stat pana la 19.00 in fata la palat ................si mai ales ca am facut un traseu cu bfl si cox fara sialanturi pana acasa de se uitau toti ca la bombe ..frumos tare de altfel!!!!!!
                            Cat despre semnalizari cred ca e ok atata timp cat nu se aplica nimic pe exteriorul oglinzii ca sa-ti ia din vizibilitate.!!!
                            iata si senzorii de parcare de care va ziceam azi!!! http://www.youtube.com/watch?v=BzC7-TC-VHs
                            Last edited by ciuciosu; 4 December 2011, 20:45.
                            sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• da ,si mi-am adus aminte de ceva.
                              Cum pot sa-mi verific ,daca mai merge incalzirea la oglinzi si luneta?

Comment

• Originally posted by uratzelul View Post
                                da ,si mi-am adus aminte de ceva.
                                Cum pot sa-mi verific ,daca mai merge incalzirea la oglinzi si luneta?
                                apesi butonul incalzire luneta si pui mana pe sticle de la oglinzi ai sa simti sticlele calde de la oglinzi
                                Last edited by mario_09; 4 December 2011, 21:15.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google