If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu va urez o seara buna si nu uiatati cine vrea sa mearga la birlad miine plecarea este de la siraj pe la 11-11,30 cel tirziu e loc pentru roata lumea darr pe rind k?
Last edited by pmilogan; 17 December 2011, 22:26.
Reason: Automerged Doublepost
Lucrurile nu sunt chiar asa cum par. Cand ziceam "activitate", ma refeream la mersul spre Barlad.
Apoi, intradevar, in mod oficial anunt remaparea motorului meu. Aceasta este de altfel si singura modificare in vederea imbunatatirii performantei 45Bog-ului.
Vin asa tarziu cu postul, pentru ca a fost nevoie sa ma conving si eu ca intradevar e ceva schimbat la masina (s-a dovedit a fi in bine). In aceasta seara au avut loc niste teste.
Multumesc inca o data lui pmiDan pentru amabilitatea de a face inca o sesiune de antrenamente. Dupa un mai multe sprinturi, ma pot declara multumit. Remaparea a fost efectuata cu succes.
Am avut emotii, mi-a fost frica, nu stiam la ce sa ma astept din partea masinii. Regret ca in Romania nu exista sansele unui tunning profesional, astfel incat atunci cand upgradezi ceva la motor, sa poti avea acces la un stand dyno pentru a analiza doi parametri: cum era odata masina VS cum e acum (implicit daca se merita costul).
In varianta "romaneste", am testat taria motoarelor. Inca odata eu marturisesc ca sunt fericit. Astept cu interes clipa sa ajung in Bucuresti sa vad exact ce putere am la roata.
Pana atunci insa, dupa cum spuneam si intr-un post anterior, a testa limitele unei masini e periculuos, dar mi-as dori sa putem face asta intr-un cadru oficial si cu un numar cat mai mare de doritori. Inca o data, "pana atunci insa" domnesc regulile curselor ilegale.
Fie ca cel mai bun sa castige!
Întotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Home, sweet home.
45BoG 1.6 remapat pe un Iasi - Barlad are un consum (scazut) de 5,8 %.
BFL 1.6 remapat - 6%
record absolut, cineva a scos 3,8 %. Dar inca nu stric eu surpriza.
Salutari colegilor din Barlad am ajuns acasa la Iasi cu bine.
Iasi - Barlad consum 6.0 L/100km la intoarcere ceva mai bine... consum final Iasi - Barlad - Iasi 5.6 L/100km 243.7km parcursi viteza medie 67.8 km/h.
La o vale am prins si eu 140 km/h . nu mai stiu ce turatie era ca nu am stat mult in 140 .
Vremea a tinut cu noi si excursia a fost frumoasa, in schimb pe unii colegi ii cam mananca talpa. Nu stiu care sunt, ca eram si am fost ultimul.
Asteptam fotografiile de la intalnire si de la colegii din Iasi. Pe cele facute de colegii din Barlad le-am vazut. Multumesc!
Nenea Hrib nu pui si tu o prezenta cu masinile de la Palat?
Home, sweet home.
45BoG 1.6 remapat pe un Iasi - Barlad are un consum (scazut) de 5,8 %.
BFL 1.6 remapat - 6%
record absolut, cineva a scos 3,8 %. Dar inca nu stric eu surpriza.
DA PRIETENE DARRR BFLul MERGE NU CAUTA VINTUL SA PRINDA CEVA VITEZA
Stiu, bogul cand a mers putin mai tare a avut 6,7 - 6,8.
Daca mergea "rally style" sigur era 8- 8,5 daca nu mai bine.
Dar pentru un mers semi-agresiv eu zica ca e bine sub 7.
(oricum, cel mai bun consum il scoti cand ai statie pe masina: 90km/h in loc, 130 in afara, constant)
Salutari colegilor din Barlad am ajuns acasa la Iasi cu bine.
Iasi - Barlad consum 6.0 L/100km la intoarcere ceva mai bine... consum final Iasi - Barlad - Iasi 5.6 L/100km 243.7km parcursi viteza medie 67.8 km/h.
La o vale am prins si eu 140 km/h . nu mai stiu ce turatie era ca nu am stat mult in 140 .
Vremea a tinut cu noi si excursia a fost frumoasa, in schimb pe unii colegi ii cam mananca talpa. Nu stiu care sunt, ca eram si am fost ultimul.
Asteptam fotografiile de la intalnire si de la colegii din Iasi. Pe cele facute de colegii din Barlad le-am vazut. Multumesc!
Nenea Hrib nu pui si tu o prezenta cu masinile de la Palat?
PAI DACA A FOST SINGUR CE PREZENTA SA MAI PUNA
Last edited by pmilogan; 18 December 2011, 21:45.
Reason: Automerged Doublepost
Super faina intalnirea de la Barlad si datorita lui Romeo si fain si in graDINA zoologica
Cine poate sa ma ajute sa-mi zica cati bani se plateste pentru o masina din 2000 1,4 benzina cu euro 3 si cat cu euro4? incerc sa vin si cu poze de la barlad dar dupa 4 incercari si dupa ce sa-u incarcat pozele toate atunci sa blocat pagina si nu a mai mers!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Ar trebui sa mia afcem astfel de iesiri,m-am simtit excelent
Sincer sa fiu am cam mers la consum datorita micilor defecte
ASTEPTAM POZEEEEEEEEEEEEE
1. corect, trebuie sa mai repetam schema. Acuma na, cine nu a venit la Barlad, nici nu cred ca o sa vina mai departe. Eu as propune ceva Bucuresti - Ploiesti sau - Mioveni
2. Yeap, si eu am fost constrans sa merg la consum, mai ales la intoarce.
(astora cu statia o sa le zicem "stationari")
3. Ce poze am facut, eu am pus.
mulţumesc că aţi venit pe la noi
Sper că v-aţi simţit bine ,mai ales prin grădina zoo şi mulţumim de prajiturele şi racoritoarele ''calde''de la nea' Dănuţ
Cu respect şi vă mai aştept
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment