Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Te sustin Andrei la palat numai ca eu unul nu am termos dar ne vedem la palat .
Cata imi pare rau dar nu pot ajunge acolo!!!!!
Mai nea Dane cum e cu filmul te-ai uitat pe le si la munca depusa de toti participantii? http://www.youtube.com/watch?v=caUcG...ature=youtu.beLast edited by ciuciosu; 1 February 2012, 16:47.sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Azi colegul si prietenul nostru Hriberiu implineste o frumoasa varsta. As dori si pe aceasta cale sa ii urez un sincer "LA MULTI ANI" cu toate cele bune, dar cel mai bun sa aiba sanatate, ca e mai importanta decat toate. Hai noroc Hrib !!andrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
-
UUUUUUUurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa l-am facut in seara asta pe Vali ...el a inceput sa-i fie frig si mi-a propus EL sa mergem acasa ca-ii este frig ....... uraaaaaaa!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
facem o iesire sa vedem ce inseamna?
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
iata si drumul de acces!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment