Steeeeeeeeeeeeeeeeeel vezi cati pierzi meseria de cameraman vad ca ai rivali
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Logan 1.4 Mpi
Asta este ce sa-i faci.............
Comment
-
Originally posted by petroman View PostEra prea speriata soferita vai de capul ei ce o asteapta iar politistii ce puteau face ca ei au la iei un pulan pixul si mama lui proces verbal si atat dar ..... tu ce faceai daca erai politist
pe noi ne pune sa avem de toate in masina ...trusa, triunghi, etc...dar a vazut cineva ce au politistii in masinilie lor(portbagaj)???
nu cred ca au avut soferi pana acolo la intersectie!
puteau pune mana pe trusa vinovatei...si sa dea primul ajutor...nu mai spun de soferita!
Comment
-
Originally posted by petroman View PostEra prea speriata soferita vai de capul ei ce o asteapta iar politistii ce puteau face ca ei au la iei un pulan pixul si mama lui proces verbal si atat dar ..... tu ce faceai daca erai politist
daca as fi fost politist as fi cerut trusa de primajutor si as fi acordat primul ajutor asa cum se cuvine!!
tipa aia s-a inecat pur si simplu...
totusi te apropii de victima sa vezi ce e cu ea!
Comment
-
De ce intrebi ??Spown?? :-?
eu sunt de parere sa strabgem bani...undeva la 20 ron....de pereche/caciula...si sa cumparam din selgros...carbuni...mancare si lichide....
cei care sunt scrisi mai jos...s-au anuntat ca vin la gratar..deci o sa fim cativa
multumim Mihai de gazduire
00---IS-05-WPM MIHAI
1--IS-24-CIC Ionut
2--IS-12-ZLD Luigi
3--B -74-ZRZ Dan
4--IS-22-ALC Alex
5--VS-49-LYN Radu
6--IS-58-DAB Steel
7--B -76-SBL Ionut
8--B -68-PXJ Spown
9--IS-86-CNM CosminLast edited by iooon; 29 March 2008, 14:24.0.9 tce SL plus
Comment