If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
in numele Logan club iasi Dorim Nea Dan bfl multa sanatate lui si celor din jur si un calduros La Multi Ani!!!
Iata si motivul pentru care nu am fost la intalnire inn seara ata si de ce nu am fost nici la era ..........
Da nentu multumesc frumos si tie sa-ti dea domnul multa sanatate,cu respect
Cât despre staţie, eu am împrumutat-o de la un prieten; Tot am amânat să-mi cumpăr una, din cauză că fac puţini km in afara localităţii. Dar pt cine are bani, e o chestie formidabilă!
Întotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Vreau sa se schimbe ora intalnirilor, pentru ca la ora 20:00 este destul de tarziu si nu stiu cand voi putea sa vin la club ... astept si alte pareri :-)
stie careva daca e vreun releu pt lumini?
Adica am schimbat becurile si s-a incalzit farul f tare, de s-a topit si un soclu, ala de la drl. Acuma, ori becurile sunt de vina, ori e altceva(de asta imi e frica). Am schimbat becurile cu alea care le aveam inainte si parca la fel incalzeste.
prietene hrib, tare mi-e(dupa cum zicea un coleg de-al meu de servici) ca releele la Logan nu sunt separat ci direct pe UCH. Lucru care nu avantajeaza deloc in cazul in care se defecteaza vreunul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment