Forumul se odihneste in pace
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hai Bog, nu ne lasaaaaaa
A fost o intalnire frumoasa aseara, am discutat despre multe chestii, de la fonomin pana la operatii.
Dupa cum am vorbit aseara pun lista cu cei care doresc fonomin si situatia platilor:
1. Ciprian CMC
2. Valy JFH
3. Remus BVA - ACHITAT
4. Mihai DAB
5. Catalin LOL
6. Traian PIF
7. Daniel DIG
8. Cristi JOY - ACHITAT
Pe masura ca am sa primesc banii, am sa fac update la lista. In momentul cand se strang toti banii, Ciprian va face comanda pentru ambele valuri cu fonomin.
Comment
-
red ca o sa ne vedem de acum maine in Tudor la Chimie ...abia astept ca de mult nu v-am mai vazut .....treburile astea...dar oricum e bine ca este de treaba!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
Originally posted by zuz84 View Post
Deci Bog...cum e cu cei care nu vin la intalniri ?mmmm??
Lipsa mea a fost in semn de protest, si in sensul asta greva continuă si pt întâlnirea de miercuri.
Era sa zic ca imi pare rău că am ratat o întâlnire alături de tine, dar când mă uit pe prezenta nu te gasescÎntotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Comment
-
-
Originally posted by 45BoG View PostNu stiu restul, dar eu sunt meseriaş ;)
Lipsa mea a fost in semn de protest, si in sensul asta greva continuă si pt întâlnirea de miercuri.
Era sa zic ca imi pare rău că am ratat o întâlnire alături de tine, dar când mă uit pe prezenta nu te gasesc
Comment
Comment