Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu domnule dan..pentru gratar si pentru a promova loganclub iasi, se va gasi mereu combustibil :P ..drept dovada am fost si in aceasta seara la intalnire, chiar daca precisasem initial ca nu voi veni

Prezenta din aceasta seara:

1. IS-05-DIG - Danyk
    2. IS-20-LOL - CatalinLOL
    3. IS-31-CST - andrEyCST
    4. IS-16-CMC - CiprianCMC
    5. IS-29-PIF - TraianPIF
    6. IS-XX-BVA - Murder
    andrEyCST--- ---andrEyCST

Comment

• hai ca incepem sa ne INMULTIM
      Vin vremurile bune. o sa ne adunam din nou mai multi. SPER.
      sigpic

Comment

• Da, incepem sa ne intram in ritm. E bun asa rau . O sa fim din ce in ce mai multi, sigur sunt cativa curiosi care ar vrea sa vada scaune de bmw montate pe Logan sau alte modificari aduse masinilor noastre.

PS: Andrei la numar e 62 in loc de xx la mine,

Comment

• cel mai puternic logan 1.6 dus in 190 cp..foarte tare( In loc de **** puneti cuvantul "auto" )
          http://www.informatii****.ro/cel-mai...-sid10002.html

Comment

• Aseara am montat fononim de la podul pedalier pana in portbagaj. Se merita investitia 100%, sa redus zgomotul din exterior la jumatate si inca nu am pus in portiere si plafon.
            Operatiunea a durat cam 4 ore. Cei care au de gand sa-si faca toata masina odata ar trebui sa ia in calcul vreo 2 zile ( CMC-ul stie de ce).

Spor si drumuri cat mai line.

Comment

• Acestea sunt foto in care puteti vedea marimea becurilor cu led T5 despre care am vorbit Miercuri la intalnire.

Ledurile se pot monta in panoul central si la bricheta.
              Attached Files

Comment

• da..eu stiam de care sunt..am in pozitii si la plafoniera eu vreau 3 albastre si 2 rosii, asta daca avem destui doritori pentru o comanda

Comment

• vreau si eu bec pentru bricheta da albastru!!!!
                  sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

Comment

• la bricheta nu cred ca se schimba culoarea ca e plasticul portocalu, nu becul si se combina culorile..si cred ca tot portocaliu ramane..

Comment

• ooo FORUMUL a prin viata Discutii una alta
                      hai ca e bine NE DEZMORTIM
                      sigpic

Comment

• credeti ca pot gasi plafoniera cu 3 becuri mai ieftina de 30 ron??eu unul nu am gasit mai ieftin de atat..:-s

Comment

• Mai exact 35 ron Domnule Andrei

Comment

• Hai ca-ti spun cate becuri vreau si ce culori la intalnire duminica. Ca vreau sa te mai interoghez. :P.

Cat despre instalatia electrica pt oglinzi, daca nu gasesc conectori nici la letcani, lipesc firele pe direct si am terminat balciul.

Comment

• andrei..becul care e in poze mai sus e pt climatizare..nu merge la plafoniera..vezi ce cumperi...

si baietiii..am venit si eu acasa...aseara l-am vazut si pe ciuci in podu ros....

fac tot posibilul sa vin maine la intalnire....apropo la ce ora si unde?
                              noroc..ne vedem maine
                              0.9 tce SL plus

Comment

• Bine ai revenit Ioane. Deocamdata la ora 20.00 in parcarea de la Master.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google