da asa e in seara asta sunt meciuri TARI
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hai sa postez tot eu:
Miercuri seara a fost o întâlnire mai scurtă decât de obicei;
Cu toate că nu am fost mulţi, s-a adunat doar crema:
(în ordinea apariţiei)
1. Io (45Bog)
2. Jwx
3. Cmc
4. Dig
5. PifÎntotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Comment
-
iata si niste poze
Ieri, 45BoG-ul a suferit o modificare. I-a fost inlocuit axul cu came stock cu unul sport. In mod sigur cuplul maxim a fost trimis undeva in turatii mai inalte (acolo unde si aveam nevoie de el).
Vor fi facute niste teste sa vedem cum s-a imbunatatie sprintul pe 400m.
De asemenea, se va monta pe masina si un soft custom care sa tina cont de gradele noii axe.
Din cate pot spune, s-a efectuat doar testul consumului (ac-ul oprit tot timpul):
Axa stock >> Iasi - Bucuresti: 7,3 % consum, 30 L consumati, 93km/h viteza medie, 4:30 h deplasarea;
Axa sport >> Bucuresti - Iasi: 7,7 % consum, 31,8 L consumati, 102,5 km/h viteza medie, 4:15 h deplasarea.
De asemenea ofer si doua poze cu masina echipata cu noul ax cu came:
(mentionez ca nu insinuez ca avand noua axa am parcurs mai repede traseul, ci dimpotriva, am incercat sa scot o viteze medie identica, pentru a putea compara consumul)Întotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Comment
-
Da frumoasa intalnirea de asera nu am mai facut nici o lista dar a fost fain ....scaune modificate...faruri.......fonomin .....tobe.......carenaje ...suc cu ghiata si tot asa!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment