Originally posted by ciuciosu
View Post
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
-
o intalnire de 2 ori pline de subiecte si cu un membru nou, caruia ii urez bine a venit in club si speram sa ne mai onoreze cu prezenta..
O mica prezenta, in ordinea primul venit, primul scris :
1. CST
2. JXW
3. DCI
4. Membrul nou(imi cer scuze dar nu i-am retinut numarul..poate intra pe forum si rezolva misterul )
5. COX
6. RRN( Studentul din NT )Last edited by vali007; 7 August 2012, 15:07.andrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
-
Bravo baieti misto intilnire ,duminica seara vor fi discutii cu teme interesante despre mecanica,astept sa vad profesionistii astia in devenire sa-mi explice si mie ce rol are retarderul si sedinta urmatoare vorbim despre decompresor sa vedem ce au invatat (ceferistii)astia
Comment
-
mgmrot imi cer scuze pentru confuzie..voi incerca sa nu mai repet greseala.
Off bog-ule cum esti tu atent la toate detaliile, pacat ca nu fusese cu intentie..nu sunt genul de om cu o "atitudine" de sef, drept dovada nu ii voi spune nimic lui vali ca a editat el :PandrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
-
Am fost la mecanicul ce mi la recomandat Toni sti si miia zis ca e zgomotul normal de la sateliti .
Am fost si la Bras si Silviu cu Andrei sau ocupat de masina si a zis ca e ok totul doar ca rulmentul de pe dreapta fata ar trebui schimbat.....din acest motiv in seara asta vreau sa ma duc sal schimb!!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
O alegere buna parerea mea
Originally posted by ciprian_m View Postity dau deseara definitia retarder-ului.
Repede te iei de camionagii
ORICUM TURA VIITOARE TRECEM LA DECOMPRESOR AAA SI DACA STIII DESPRE RETARDER AI GRIJA CA ESTE SI INTARDER HMMMM AICI IMI PICI
Comment
Comment