da bog, macar am trecut sa ii salut pe colegi .tocmai venisem din cursa si urma sa plec iar . fiecare vine cum poate si cand poate ( JWX )
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 45BoG View PostCe-ai patit ? Ti-ai platit netul iar acum te manifesti pe forum sa vada lumea ca ai conexiune?
Comment
-
Originally posted by gold8xspeed View PostEu am intrat ca imi era sete , nenea Dan!Dar e seceta vad!Întotdeauna purtați centura de siguranță și supuneți-vă legilor drumului!
Comment
-
-
Originally posted by 45BoG View PostCred ca ai gresit adresa. Ti-ai fi dorit www.cocacola.com
Comment
-
Originally posted by Ionutz View Postcare ma ajuta si pe mine..
am schimbat kitul de accesorii (original dacia
) si rola de la alternator zilele trecute... ( la BRAS....)
am mers vreo 15 km si apoi un zgomot nasol.. cureaua era flenduri.. iesise ata si bucati de cauciuc...
care ar fi motivul........?????
poate afecta si distributia???
am fost la baietii de la bras dupa aceasta problema, mi-au pus alta curea uzata sa vada daca se mai rupe
am mers vreo 50 Km, totul a fost OK si mi-au pus curen noua tot de origine
totul bine si frumos, problema e ca dupa alti app 50 km iar s-a flendurit cureaua( a iesit prima ata din partea stanga a curelei si s-a rupt caucuicul de acolo) restul curelei e la locul ei si invarte tot pe acolo
care e cauza..........
Comment
-
Brasov si nenea BFL!
Probabil www.bfl.ro, dar asta e alta poveste. Ce s-a intamplat ca toti v-ati dus la BRASOV! M-am prins!Ati organizat o intalnire LCI in Brasov!
Mai lipsea BFL, DAN, BOG, COX, etc.......
Comment
Comment