If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am fost la baietii de la bras dupa aceasta problema, mi-au pus alta curea uzata sa vada daca se mai rupe
am mers vreo 50 Km, totul a fost OK si mi-au pus curen noua tot de origine
totul bine si frumos, problema e ca dupa alti app 50 km iar s-a flendurit cureaua( a iesit prima ata din partea stanga a curelei si s-a rupt caucuicul de acolo) restul curelei e la locul ei si invarte tot pe acolo
care e cauza..........
parerea mea ,ai o problema la una din fulii o mica denivelare la o curea noua nu are timp sasi faca laturile netede ca deja acea denivelare o flendureste pe cind o curea uzata are deja laturile intarite si se va flenduri dar mai greu din cauza ca este mai scortoasa decit una noua,cred ca s-a umblat cu o surubelnita pe la fulii si s-a produs accidental o mica urma pe una din fulii si cind ajunge cureaua in acel loc incet incet se destrama(parerea mea)
am fost la baietii de la bras dupa aceasta problema, mi-au pus alta curea uzata sa vada daca se mai rupe
am mers vreo 50 Km, totul a fost OK si mi-au pus curen noua tot de origine
totul bine si frumos, problema e ca dupa alti app 50 km iar s-a flendurit cureaua( a iesit prima ata din partea stanga a curelei si s-a rupt caucuicul de acolo) restul curelei e la locul ei si invarte tot pe acolo
care e cauza..........
Cauza e service-ul.....dute la bras sa-ti dea banii de manopera inapoi...daca nu vor, mergi la opc...apoi cauta-ti un mecanic bun sa-ti rezolve si fugi de reprezentante. Eu am patit-o la bras odata cind mi-am facut revizia ca mi-au pus consumabile uzate.
Problema e mai mult ca sigur acea descrisa de @pmilogan.
Baitaaaaani urmeaza o oferta trasnet de la nenea dan gold darrrrr ramine sa vomite dumnealui tot sa vedeti cum navaliti darrr pe rind nu toti odata trebuie sa dati dovada de putin respect va multumesc pentru intelegere ps. Sa nu ma faceti de ris ca este pentru toata lumea
Incepand de saptamana viitoare intalnirile se vor tine Miercurea la aceeasi ora adica la 20.00 si Duminica la 17.00
sa vedem acum daca mai spune-ti ca e prea tarziu si sa vad cum o mai suciti acum si ce motive mai spune-ti ca nu veniti la intalniri....
cei pe care i-am intrebat au zic ca ei vin indiferent de ce ora e stabilita ...acu sa fie ok si pentru cei ce ziceau ca ora 20 e o ora tarzie...
bafta la toata lumea !!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment