If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se pare ca ideea mea cu Palatul Culturii a prins super "la public" M-am mai gandit la o locatie dar se pare ca nu mai are rost sa o nominalizez Super si ideea lui Alex ... eu deja am inceput sa fac 13-14 cu gandul la masinuta...si sunt abia la jumatatea asteptarii...
Se pare ca ideea mea cu Palatul Culturii a prins super "la public" M-am mai gandit la o locatie dar se pare ca nu mai are rost sa o nominalizez Super si ideea lui Alex ... eu deja am inceput sa fac 13-14 cu gandul la masinuta...si sunt abia la jumatatea asteptarii...
inca putin si o sa ne onorezi si tu cu prezenta;)...
pana atunci..o noua actualizare la lista;) :
1--is-24-CIC eu(Ionut)
2--vs-49-LYN Radu
3--gl-98-AGA Ciprian
4--is-98-BOA Andi(incearca sa apara))
5--Morariu Alex KISS fm dcI
6--is-69-SNT Dan(incearca)
7--b-63-HER Gabi Petcu (incearca)
8--o cunustinta a lui Radu(LYN) (incearca)
9--is-06-MAK Maky(si-a dat cuvantul.... )
10-is-05-TBT Dumitru
11-is-06-HHP Andrei G.(incearca)
.......NEXT?
1--is-24-CIC (Ionut)
2--vs-49-LYN Radu
3--gl-98-AGA Ciprian
4--is-98-BOA Andi(incearca sa apara))
5--Morariu Alex KISS fm dcI
6--is-69-SNT Dan(incearca)
7--b-63-HER Gabi Petcu (incearca)
8--IS-06-ACI (un prietan de al meu)
9--is-06-MAK Maky(si-a dat cuvantul....)
10-is-05-TBT Dumitru
11-is-06-HHP Andrei G.(incearca)
.......NEXT?
Iata ca s-a terminat si a doua intalnire de la Iasi. Au fost oameni noi dar totusi mai putini decat saptamana trecuta. Radu LYN a fost iarasi prezent desi e din Vaslui. Pasionat baiatu' ; ne-a facut si o demonstratie .
Am vazut si Kiss FM-ul lui Alex, tabloul debord nichelat al lui Cristi. Toate mi-au placut.
nu pot sa nu observ modul in care ati aranjat masinile...LYNu e primul si celalalt cu nre rosii..urmatoarele ceva mai in spate...celelalte ..si mai in spate ! )
Fast n Furious style
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
aaa...deci voi ati inceput sa o dati si in poze artistice...pai stati sa vedeti la Galati poze
Acum pe bune...frumoasa intalnire ,frumoasa locatie...cunosc cat de cat Iasul.Pe voi va avantajaza si locurile incatcate de istorie din oras...ce spuneti faceti urmatoarea intalnirela "Plopii fara sot"?Sunt multi care nu stiu ca exista asa ceva.Felicitari.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment