If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Baieti...duminica ne vedem la ora 12...ajunge cu pauza de baut si de mancat...:P....Reluam intalnirile...la ora 12 la palatul culturii.. .. sper sa veniti...cat mai multi
@petroman..pe copou...pe la stadion ...daca nu e lnc-ul e sigur GIX-ul...el e tot timpul acolo ) ...
In seara asta la faleza:P ne-am intalnit 7 loganisti :..cic , lnc, snt, zrz, pxj, vfy ,taz...am stat pana pe la 12....am facut si niste poze...speram ca or sa le puna baietii cat mai repede pe forum
poate data viitoare vin mai multi....ca e bine venita o plimbarica seara mai ales ca vine caldura...si nu puteti sa dormitiD:P
Felicitari pentru Steel Sa iti traiasca fata si cel mai important, sa fie sanatoasa.
Ajung si eu duminica, sper pe la un 13:00, ca iar lucrez, deci sa imi pastrati niste sampanie
Am uitat sa ma "laud" m-a prins radarul cu 98 la ora, la intrare in Pacurari. M-am cam ofticat cand am platit 150 Ron, in consecinta cred ca m-am mai disciplinat putin. Am inteles ca daca in curs de 6 luni primesti de 2 ori amenda pt aceeasi chestie ti se ridica permisul? are cineva cunostina exacta in cauza ?
Eu m-as baga...da' daca ar fi undeva mai aproape...is vreo 350 km dus-intors pana la Voronet...poate mai raspunde careva propunerii tale si ne adum vreo cativa si merem...asteptam reactii
Zarzarica zicea ca ar fi disponibil pt o locatie mai apropiata si ALCul dupa 14 ca munce si azi saracu .... el vroia chiar la mare.... acolo avem deja un reprezentant... TAZul...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment