Le comparati si voi cum le caompara Radu cu a mea? Intradevar bravo SNT alegere buna dar daca sunt /16 ce faci cu politia si cu RAR-ul?
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Uite ca am primit si adoua felicitare in decurs de 6 luni de la dispeceratul de monitorizare video a traficului rutier pe DN 1 - Barcanesti(macar asta e cu o viteza de 85km/h fata de prima cu 182km/h aveti grija cu astea nu e de glumit nu te uita ,adoua poza e de pe 27 martie 2008 si abia acum mia venit)sper sa o rezolv si pe asta eram tot in misiune sa vedea ce o zice comandantul maine , de bine nu cred(si cele din iasi Bucium ,Copou si Pacurari sunt cu instiintare la domiciliu mia zis vecinul care lea montatprima saptamana a fost de acomodare dar au trecut trei deci e pe bune)
Comment
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Felicitari Dakota pt jante is marfa... ..sa ai grija de ele la borduri
multumim cristi_icspe...pozele selectate sunt okD
Haideti sa dam drumu la o lista pt duminica asta:d...ca sa fim mai harnicuti asaD
1--IS-24-CIC Ionut
2--IS-10-LNC Ionut
3 next???0.9 tce SL plus
Comment
-
Mey voi ati vazut ce ne-a pregatit adminul ????
http://www.loganclub.ro/content/view/19/32/
PS FLY mai traiesti sau nu ti s-a deschis parasuta ?
Comment
-
Originally posted by euromarket View PostNo offense: raducu pai ziceai ca daca dan isi vopseste spoilerele e ca a ta, dar vezi ca daca vrei ca a ta sa fie ca a lui trebuie sa iti pui si tu plasa jos daca nu ma insel nu? :P
Oricum sunt surori cat decat
Comment
-
Logan 1.4 Mpi
Nu va mai certati.............DAB si SNT sunt gemene
Comment
-
Originally posted by euromarket View PostMey voi ati vazut ce ne-a pregatit adminul ????
http://www.loganclub.ro/content/view/19/32/
PS FLY mai traiesti sau nu ti s-a deschis parasuta ?
Mie mi-a placut ...oricum prima data credeam ca am gresit site-ul!!
cea mai tare treaba e ca la sectiunea Vaslui tot noi suntem
Lyn nu fac nici o aluzie, ci e un simplu fapt constatat!
numai bine!
PS: Lyn referitor la tuning!
nu ai formele mele deci mai tare EU!!
Comment
Comment