If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ionut, am intrebat si mai sus, crezi ca beculetele rosii s-ar vedea ok daca sunt legate la semnalizare ? - sa faca si ele paca paca atunci cand schimbi directia de mers ;))
eu unu am dat comanda de un set portocaliu daca gaseste omu.... daca nu macar un set rosu sa vad care e miscarea, daca is naspa vad eu ce fac cu ele.... Pom de craciun... Pe prind la lampa de stop
pxj: beculetele tale ajung poimaine odata cu ale mele
Last edited by euromarket; 21 May 2008, 17:41.
Reason: pxj
Pai saptamana asta ramne duminica si de sapt viitoare o sa fie sambata..Ca sa avem timp sa informam tot poporul de schimbare ...
In concluzie samtamana asta intalnire va fi Duminica la ora 12 la palatul culturii... In cazul in care parcarea de la palat va fi iar ocupata ne vedem in parcarea de la hotelul Moldova..... In capat :
1--IS-24-CIC Ionut
2--IS-10-LNC Ionut
3--VS-49-LYN Radu
eu unu am dat comanda de un set portocaliu daca gaseste omu.... Daca nu macar un set rosu sa vad care e miscarea, daca is naspa vad eu ce fac cu ele.... Pom de craciun... Pe prind la lampa de stop
pxj: beculetele tale ajung poimaine odata cu ale mele
Cat face??..Oricum ne auzim la tel :P
Wa mai traiti??
wa decideti-va sa stiu cum ma planific...In Vikend punk2:
Sal baieti , super oferta Jante cu tot cu cauciucuri .......Repet in pret intra si cauciucurile ..............Va arat niste poze...........Cei interesati vb la intalnire.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment