urmatoarea data alex:P
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
cei care mai urcati filme pe youtube, folositi la tags urmatoarele cuvinte:
" numele orasului tau logan drift exhaust toba sport tuning crash viteza dacia sunet drifting raliu rally chiptuning intilnire " si orice alte cuvinte iti mai trec prin cap pentru a atrage vizitatori ;)
am dat un search "intilnire logan" si am constatat cu stupoare sint filme doar de la timisoaraDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by Steel View Post
ps - vreau si eu filmul se poate?
Comment
-
Comment
-
Logan 1,4MPI
Numele l-am primit de la Ionut,asa ca nu este vina mea ,sorry dar asta nu este o problema,daca vrei filmul cauta-ma pe mess
talpau_mihai@yahoo.com
Comment
-
Originally posted by Steel View Post
Comment
-
crezi ca baga ei o suta si ceva de km?
Nu mai scrie mirc!Last edited by Cristi_Xp; 14 January 2008, 20:05.ym! dorinu2005@yahoo.com
BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI
Comment
-
ce facem oameni.....?ne vedem duminica asta eu zic sa facem una scurta cat sa ne salutam...si atat cine poate sa vina il astept...cine nu data viitoare...o sa ramanem tot la palat ca data trecuta au fost ceva probleme cu schimbarea locatiei...0.9 tce SL plus
Comment
-
Logan 1,4MPI
care este faza cu schimbarea locatiei ????
Comment
-
pfuaii...suntem 10 oameni si nu gasim o locatie buna dar atunci cand o sa fim 100 sau 200 unde ne mai intalnim....intr`adevar acum iarna e mai greu de gasit o locatie, da` la vara avem o framada de optiuni poate pana atunci ne adunam cat am zis mai sus vreo 200 de membri si plecam in expeditie ca in gumball 3000 (asa se scrie?)
Comment
-
Logan 1,4MPI
Mai oameni buni cel cu loganul KissFm FLY are facute niste poze , chiar asteapta invitatie speciala sau trebuie una cu DOP ca sa ne dea si noua pozele lui.
Comment
Comment