intre mine si alex......am dusmanie pe tine alex
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
frumos
oameni calmi, cu care poti sa discuti, mai faci si o gluma si schimbi o impresie..... unii s-au jucat putin la 5 k ture.... eu nu ii stiu :P
agree cu alte locatii pt desene animate, dar va recomand sa fie tot in limitele legale pentru ca nu se merita riscat aiure pt 2 secunde de teribilism.
thx la baietii de la urma ca m-au ajutat de mi-am rezolvat pana proaspat achizitionata
pe filmuletul meu e prea putin ca sa merite postat
ma bucur ca v-a placut masinuta mea.... acum sunt si mai mandru de ea
Comment
-
ionute...sincer imi pare rau ca ai comis o pana...:Pdaca vrei pls baga filmuletul de la tine..si alte poze ce mai ai..ca sa fie aici ...ms ca ai venit...si celorlati....sper sa nu fie prima si ultima data.......sa auzim de bine0.9 tce SL plus
Comment
-
Originally posted by Gabitzu View Postla mine nus mai sus - sau intrebi de locatie exprimate mai bine ce vrei - nu cred ca cineva din iasi nu stie unde este facuta filmarea sau nu esti din iasi - eu zic ca organizatorul nu trebuia sa accepte asa ceva la locatia de intalnire - parerea mea - sa traiti - hai pa - PS. cred ca deaia au plecat altii inainte de a se termina intalnirea (am impresia ca ia mai atras cineva atentia organizatorului de intilniri sa nu propuna si nici sa accepte asa ceva la locatia de intalnire1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Logan 1,4MPI
Oameni buni sa nu mai faceti treburi din astea ca nu este bine mai ales in fata Palatului unde misuna politia ca la ea acasa , tre sa cautam un loc mai retras si cum spunea Cristi_Xp , sa fie si cea de 400 - 500 m ca sa avem unde-i da a-V-a,asa pe 50 m nu ai ce sa faci .Parerea mea.
Comment
Comment