If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dl romeo-alex abia astept sa ajung prin barlad.
Ma bazez de asemenea ca si colegilor din iasi li se va parea o experienta interesanta.
Din 4, furam 5.
La intalnirea de mai devreme si dl JFH (citez din memorie) si dl DIG si-au anuntat disponibilitatea.
Rezumand, lista suna cam asa
1. BFL
2. COX
3. CMC
4. BOG
5. HRB (de la hriberiu)
6. JFH
7. DIG
Ok eu şi colegii din Bârlad vă aşteptăm
În drum spre Bârlad o să vă întâlniţi cu Mario 09 şi Adrian22 care vin de la Vaslui
Ok eu şi colegii din Bârlad vă aşteptăm
În drum spre Bârlad o să vă întâlniţi cu Mario 09 şi Adrian22 care vin de la Vaslui
sal romeo are sa fie o disputa interesanta legat de prezenta pacat ca s-a aminat din motivul evenimentului de la iasi dar nu mai este mult pina duminica viitoare nu?ps mult noroc
DDa duminica asta mergem la serele din Dancu unde e evewniment auto si anume indemanare si drift unde suntem invitati si duminica viitpoare mergem laBarlad!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
e buuuuna ee buuunaaaaaa e cel mai bine asa se pune maaaaaa
waiiii sa-ti iei prosopul de sters la gurita cind te uiti la centura asta mama,mama,eu ce pot sai mai spun la virsta mea ,imbracate fata sa nu racesti,
ma nentu filmuletul e pistol cu apa pe linga centura,sa fii sanatos ma nentu vise placute
Last edited by pmilogan; 18 November 2011, 21:06.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment