If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
3 zile dureaza sa vopseasca bara bine ca o duc luni dimineata, ma gandeam sa le las doar bara si sa revin la montaj. pai 3 zile a durat si la aripa iar acolo a trbuit indreptata si apoi vosita, acum trebuie doar vospsea pe plastic, mi se pare ca dureaza cam mult
la Barlad nu se pleca mai devreme sa prindem mai mult timp cu soare? Sper sa pot merge si eu...
Da prieteni sa vedem poate o mai suntam de vre-o ora vedem,daca nu ne vedem la birlad e posibil sa nu pot pleca decit la 1,30 atunci termin munca fara suparare numai sa mergeti plecati cind vreti voi ca va gasesc eu nui bai
salutare baieti...imi place ce vad pe forum ...parca a revenit la viata....cred ca asa e si la intalniri....plimbare placuta la barlad...
ciprian...senzorul de ABS s-a aprins.... si da am ABS pe ea..e preferance cu abs si proiectoare...varianta care au numit-o ei atunci ABS+ ....apropo..ma bucur ca ai intrat si tu in comunitatea LOGANCLUB... vezi poate il aduci si pe radu ca si el e loganist )
apropo...am mai facut una alta la cic :
-mi-am taiat din maneta de la schimbator..cam 1,5 cm ....e mai interesant acum....
-miam montat niste becuri cu leduri pe semnalul de ceata (din tripla) si pe marcharier ,se vede super...
-vopsit tamburii negru mat..si inca cateva artificii(banalitati)
urmeaza sa imi pun saptamana asta displayul de la bord pe negativ..adica sa ii intorc folia...sa vedem ce iese
salutare baieti...imi place ce vad pe forum ...parca a revenit la viata....cred ca asa e si la intalniri....plimbare placuta la barlad...
ciprian...senzorul de ABS s-a aprins.... si da am ABS pe ea..e preferance cu abs si proiectoare...varianta care au numit-o ei atunci ABS+ ....apropo..ma bucur ca ai intrat si tu in comunitatea LOGANCLUB... vezi poate il aduci si pe radu ca si el e loganist )
apropo...am mai facut una alta la cic :
-mi-am taiat din maneta de la schimbator..cam 1,5 cm ....e mai interesant acum....
-miam montat niste becuri cu leduri pe semnalul de ceata (din tripla) si pe marcharier ,se vede super...
-vopsit tamburii negru mat..si inca cateva artificii(banalitati)
urmeaza sa imi pun saptamana asta displayul de la bord pe negativ..adica sa ii intorc folia...sa vedem ce iese
salutare si numai bine
salutare gion din partea mea si sa fii sanatos frate
Last edited by pmilogan; 10 December 2011, 18:50.
Reason: Automerged Doublepost
Ai pus aces quote.... nici nu mai are loc lumea sa se puna pe lista....:|
aha deci ai inteles care ar fi consecintele ,hmmm ce baiat intelegator esti asa te vreau san-teleg ca tii la aspectul tau mai bine pentru tine si cei dragi
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment