Am fost vreo 5-6, pozele maine dimineata, pentru ca am uitat aparatul in masina.
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Radutu uite incearca aici http://www.imbunatatiri-logan.tk/ recomand din toata inima ..este un baiat de la noi din club ce se ocupa cu partea electronica la masinile noastre!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
La multi ani Tony , sa cresti mare ca mine ...................!!!!!
DANUTZ tata de mine ai uitat ...... eu nu te sustin ????
Comment
-
Am trecut astazi pe la se_ _ _com, mai exact la centrul diesel point si ieftinisera pretul la reconditionarea unui injector de logan , era 390 lei fara TVA cu tot cu codare si rescriere in calculatorul de injectie...acum 6 luni reconditionau la 495 lei bucata fara TVA...avand in vedere ca o supapa de retur este undeva la 300 lei cu tot cu TVA, mie nu mi se pare rea oferta celor de la se_ _ _com...acum depinde cate injectoare ai de reconditionat...am trecut si eu prin asa ceva si nu este deloc placut, eu am schimbat doar supapele, dar ce fac ei este profi...Last edited by radutu; 6 March 2012, 21:54.
Comment
-
astia de la sermecom, profesionisti sau nu, am intrebat la ei zilele astea cat costa de verificat niste injectioare de man si pretul era de 50 ron fara tva per bucata. Eu verific injectoare de doi ani undeva langa pod sireaj si e 5 ron bucata. Cu tot cu tva. Nu contest profesionalismul lor( de sermecom zic), da` e o mica mare diferenta in preturi si cred ca e valabil si la alte operatiuniLast edited by hriberiu; 6 March 2012, 23:48.sigpic42.453.149
Comment
-
Hriberiu , ai mare dreptate in privinta preturilor te dau pe spate...eu am vrut sa fac un simplu tester la sistemul de injectie, sa vad daca are ceva erori stocate de cand am avut probleme cu injectoarele, si eventual sa le stearga, insa cand mi-au zis ca ma costa 124 lei nu mai stiam cum sa ma fofilez, imi venea sa fug cu spatele... eu am vrut sa spun ca ei schimba totul in injector diuza pulverizare, supapa retur, arculetele, si mai e ceva pe acolo care nu stiu cum se numeste, plus codare...de fiecare data cand am schimbat supapele de retur nu au tinut mai mult de 50.000km...la ei ma gandesc ca poate tine mai mult si mai ai si garantie...eu am dat 300lei pe bucata de supapa retur in februarie, si le-am schimbat toate 4...iar ptr 484 lei ei se lauda ca fac injectorul ca unul nou...acum fiecare stie de cati bani dispune si cum vrea sa faca reparatia.
Comment
-
Originally posted by radutu View PostHriberiu , ai mare dreptate in privinta preturilor te dau pe spate...eu am vrut sa fac un simplu tester la sistemul de injectie, sa vad daca are ceva erori stocate de cand am avut probleme cu injectoarele, si eventual sa le stearga, insa cand mi-au zis ca ma costa 124 lei nu mai stiam cum sa ma fofilez, imi venea sa fug cu spatele... eu am vrut sa spun ca ei schimba totul in injector diuza pulverizare, supapa retur, arculetele, si mai e ceva pe acolo care nu stiu cum se numeste, plus codare...de fiecare data cand am schimbat supapele de retur nu au tinut mai mult de 50.000km...la ei ma gandesc ca poate tine mai mult si mai ai si garantie...eu am dat 300lei pe bucata de supapa retur in februarie, si le-am schimbat toate 4...iar ptr 484 lei ei se lauda ca fac injectorul ca unul nou...acum fiecare stie de cati bani dispune si cum vrea sa faca reparatia.
Comment
-
in aceasta seara cam friguroasa am fost cativa baieti, cum ar fi :
IS-06-KBO
VS-96-CMR
IS-31-CST
IS-04-DIG
IS-62-BVA
daca a mai venit cineva dupa ce am plecat eu, sa se treaca singurel. Ne vedem duminica( sper sa nu ma mai duc la fotbal sa imi pot vedea cat mai multi prieteni )andrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
Comment