(orientativ, la o privire rapida prin www, pt un logan cineva a avut nevoie de 6 kg de pasla fonomin)
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ANUNTTTTTTTTTTT
Cine vrea sa izoleze masina cu Fononim sau ceva de genul asta cel mai bun izolator cu care se izoleaza masina se face o lista aici ..si e nevoie doar de 4 baieti . pentru o masina de izolat va ajunge ceva de genu 50 ron .
Daca va-ti saturat de zgomotele dedranjante si vre-ti sa face-ti ceva pentru pasageri si pentru voi sa condunce-ti in liniste si sa nu se auda nimic de la motor nici macar toba treceti-va pe lista!!
1. CMC
2. .....
sau sunati la numarul meu 0749482627 cipriansigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
ANUNTTTTTTTTTTT
Cine vrea sa izoleze masina cu Fononim sau ceva de genul asta cel mai bun izolator cu care se izoleaza masina se face o lista aici ..si e nevoie doar de 4 baieti . pentru o masina de izolat va ajunge ceva de genu 50 ron .
Daca va-ti saturat de zgomotele dedranjante si vre-ti sa face-ti ceva pentru pasageri si pentru voi sa condunce-ti in liniste si sa nu se auda nimic de la motor nici macar toba treceti-va pe lista!!
1. CMC
2. LOL
3. ....
Acesta nu e un anunt de bazar ...eu nu vand nimik doar va ajut pe voi sa face-ti ceva bun pentru masinile voastre ...pentru baietii de la noi din club.......sau si fetele din club!!!! Cmc e cu ideea!!!
sau sunati la numarul meu 0749482627 ciprianLast edited by ciuciosu; 24 April 2012, 18:25.sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
fara comentariI daca s-ar putea.......NO OFFENSE
cine vrea sa isi puna bine ca am nevoie de 4 baieti ca sa putem cumpara
un BALOT de FONOMIN.
singur e cam greu si nucred ca - v-ar conveni pretul cu care vi l-as vinde apoi
parerea mea e ca BAIETII de la Bucuresti nu au investit degeaba
astept inca 2 oameni
multam fain CIUCIsigpic
Comment
-
ANUNTTTTTTTTTTT
1. CMC
2. LOL
3. JFH
4. .....ultimul cine e?
Acesta nu e un anunt de bazar ...eu nu vand nimik doar va ajut pe voi sa face-ti ceva bun pentru masinile voastre ...pentru baietii de la noi din club.......sau si fetele din club!!!! Cmc e cu ideea!!!
sau sunati la numarul meu 0749482627 cipriansigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment