Danik ai PM.
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
suna bine...eu zic ca ar fi buna ideea..
Aseara am fost doar 3 oameni la intalnire, dar discutiile au fost foarte interesante..
IS-xx-KOD - Kodrin
IS-31-CST - andrEyCST
IS-08-JPB - catalex
As dori sa stiu, cine ar fi de acord ca duminica ce vine sa ne adunam cati mai multi loganisti+iubite/neveste+copilasii+catel+purcel si sa mergem la un gratarel, o samanta, un suculet, o miscare...cine ar fi interesat??
2 oameni ce s-ar baga :
1. andrEyCST
2. KodrinandrEyCST--- ---andrEyCST
Comment
-
MI,MI,MI,mi,mi,mi tinetio tot asa (cu ora asta de intilniri) si o sa fiti tot mai multi prezenti,mult noroc la toata suflarea
Originally posted by andrEyCST View Postsuna bine...eu zic ca ar fi buna ideea..
Aseara am fost doar 3 oameni la intalnire, dar discutiile au fost foarte interesante..
IS-xx-KOD - Kodrin
IS-31-CST - andrEyCST
IS-08-JPB - catalex
As dori sa stiu, cine ar fi de acord ca duminica ce vine sa ne adunam cati mai multi loganisti+iubite/neveste+copilasii+catel+purcel si sa mergem la un gratarel, o samanta, un suculet, o miscare...cine ar fi interesat??
2 oameni ce s-ar baga :
1. andrEyCST
2. Kodrin
Comment
-
Eu sunt de servici cu Darius asa ca pe saptamana viitoare ...dar sti-ti voi ca noi ne auzim la telefon permanent cand sunt probleme si trebuie rezolvate asa ca ...o sera placuta si o saptamana linistita tuturor!!!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
Comment