If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare domnilor din Iasi. Duminica 4 mai, la ora 12, am fost in Iasi la Palatul Culturii sperand sa va intalnesc. Din pacate nu era nimeni si atunci cu amaraciune mi-am dat seama ca v-ati intalnit in alt loc. Dar sper ca in curand voi veni din nou si poate va voi cunoaste.Vreau sa va mai spun ca Palatul este splendid. Numai bine!
Salutare domnilor din Iasi. Duminica 4 mai, la ora 12, am fost in Iasi la Palatul Culturii sperand sa va intalnesc. Din pacate nu era nimeni si atunci cu amaraciune mi-am dat seama ca v-ati intalnit in alt loc. Dar sper ca in curand voi veni din nou si poate va voi cunoaste.Vreau sa va mai spun ca Palatul este splendid. Numai bine!
Iti recomand ca data viitoare sa ne anunti sa iti lasam si un numar de telelon in caz de ceva...
numai bine!
Valeriu61 asa e,ne-am adunat in parcare la Hotel Moldova,ptr ca nu am fost lasati sa intram in zona ...era ceva organizat politic.Sincer ne pare rau,poate mai treceti prin IASI si ne vom vedea
Nu pot sa cred...si ti-am vazut masina...ati stat putin acolo in fata palatului dupaca re ati lecat...eu eram in intersectie unde erau politistii si ii trimeteam pe colegi in alta parcare ca nu ne-au dat voie la palat ......imi pare sincer rau VALERIU_61
sigur era ora 12 ? Ca esplanada palatului era inchisa pentru un miting electoral -
M-am gandit eu ca nu ati putut intra, pentru ca dupa ce am parcat, au oprit circulatia in zona din cauza unui miting se pare...Data viitoare. Sotia mea este moldoveanca, asa ca o sa mai revin. Toate cele bune!
Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Era acolo petroman...am vazut masina dar nu am stiut ce e cu ea...mi-au atras atentia triplele... daca nu ma insel era parcata cu spatele la santier si erau cateva persoane pe langa masina....
Ei na... nu am avut eu dreptate cand m-am pus in gura cu domnii de la comunitara..... sa mai zica ei ceva acum
valeriu imi pare rau ca s-a intamplat asa, sper data viitoare sa ne si intalnim.
baieti vedeti avantajele unei zile, ore si locatii prestabilite.... noi membri/vizitatori.
am fost oprit in trafic de un domn sa imi ceara detalii despre oglinzi, vine si el duminca si vom discuta atunci mai multe.
Propunere haideti sa deschidem o lista cu imbunatatiri ce pot fi aduse la loganasele stock pentru a creste gradul de confort si functionalitate si alta listuta cu aftermarket-uri unde sa includem radio-cduri, alarme, boxe, woofere, etc
Iaka avem inca un membru in LoganClub Iasi, are inca numere rosii ca a fost incredintata abia pe 08.04.2008, si inca proprietarul nu are permis dar o sa-l ia............si inca doi membri mai mici Stefan si Mihaela
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment