noi am fost...tu unde-ai fost? )
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
pai din cate stiu si vad si in semnatura lui ciuci: "intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00"
Se anunta cineva pentru intalnirea de maine?
noi am fost...tu unde-ai fost? )Last edited by danik; 7 December 2013, 21:13.
Comment
-
Dani...la intalnire am fost eu Vali si Traian...Vali a plecat ca avea niste probleme si-am ramas eu cu Traian pana pe la 9. N-am anuntat ca nu am verificat forumul inainte sa plec. Asta este...sper sa ne vedem cat mai multi la prima zapada intr-o parcare goala sa vedem cine si ce-are in dotare, daca intelegi ce vreau sa spun.
NU-MI DORESC NIMIC! AM TOT CE-MI TREBUIE!
Comment
-
Originally posted by JmEk View PostNoua achizitie.....multumesc tuturor celor care in decurs de 5 ani , m-ati ajutat cu sfaturi si nu numai. Sa stiti ca daca mi-am schimbat masina asta nu inseamna ca v-am uitat sau ca nu va mai cunosc. Oricand , la orice ora , cine are nevoie , ma poate contacta si va ajut cu cea mai mare placere !!
Un consum ne poti spune? Citi km are?
Comment
-
Originally posted by juann View PostUn consum ne poti spune? Citi km are?
80.000 am luat-o din reprezentanta , a fost masina unui nene care si-a luat i40
foarte intretinuta, 12 luni garantie , toate reviziile la zi!
Pe CB in perioada asta am 8.1/8.2 oras , iar cand am adus-o de la BV la Iasi am scos 5.4 .
E 1.4 benzina 110 cp , an fabricatie 2009
Ca si preturi la piese e foarte apropiat de logan , doar ca pe spate am punte independenta si o multime de brate !!
Sunt multumit de achizitie, chiar daca in momentul de fata mai am de investit cam 700 lei in ea ....
Inainte de a lua I30 am avut de ales intre ford focus 1.6 tdci break cu 140000 km , un opel astra din 2005 break cu 130000 si asta....
La asta taxa a fost platita si nerecuperata, am avut istoricul complet si m-a bucurat garantia ! Ca pret toate au fost pe acolo....Last edited by JmEk; 13 December 2013, 11:43.Nobody dies virgin...because life fuck's us all !!
Comment
Comment