Dupa cum am zis si miercuri, azi nu pot ajunge, merg la socrii.
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pai pe scurt am fost vreo 9:
1. LNC
2. SNT
3. AMI
4. AMD
5. HBX
6. LBE
7. DET
8. VFY
9. Un MCV Argintiu(LNC ai uitat sa-mi spui nr. De inmatriculare)
S-a stat de vorba o perioada la palat dupa care ne-am oprit la Deja Vu in Copou pentru a vedea ce frumos ia bataie Romania la fotbal. S-a discutat foarte mult asupra detectoarelor de radar si statiilor de emisie-receptie pentru masini(multumim pentru multitudinea de informatii noului nostru membru care se ocupa cu comercializarea acestor produse). Speram ca atunci cand isi va rezolva problema legata de internet sa ne mai impartaseasca cate ceva din experienta lui.
Urmatoarea intalnire MIERCURI 10.09.2008 ora 21:00sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Salutare prieteni !!! Cumva el e noul nostru membru ? Ca-ci daca e el a mai fost pe la palat cand de altfel i-am dat si fluturas!!!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
-
Imi pare rau ca nu am putut ajunge la iasi la intalnire dar speram sa fiu prezent la prietenii nostri de la bacau dar sa dovedit sa nu am norocul asta asa ca am fost prin targ putin sa vedem ce se mai vinde si ce se mai cumpara!!!sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
Comment
-
-
Salutare prieteni....Imi este foarte dor de voi, dar mai este putin si va voi revedea :P
eu sambata dimineata ajung in bucuresti si sa vad de acolo cu ce vin in iasi...Asa ca va rog sa anuntati batut in cuie ora intalnirii de sambata pt ca vreau sa ajung si eu....
cat timp am stat aici in portugalia am vazut multe reclame cu dacia logan mcv , cam 7 mcv-uri pe strada si un logan normal , la fel ruland pe strada
ionut sper ca steguletele mele sunt undeva puse deoparte, am vazut ca au iesit ceva certuri pe acolo...Sper ca totul s-a rezolvat
pacat ca vacanta s-a terminat, dar asta e, de acum trecem la treaba: racolat noi membrii , organizat intalniri cat mai reusite , etc etc
cred ca o sa mai intru maine pe forum...Deci va rog lasati un mesaj cu ora exacta a intalnirii de sambata
numai bine si aveti grija de voi , va saluta al vostru prieten ion0.9 tce SL plus
Comment
-
Bre ioane intalnirea am lasat sa o schimbam dupa ce vii tu, simti asa..... Deci ramane valabil ca
intalniri logan club iasi:- in fiecare sambata orele 20.00 la Palatul Culturii..... Din pacate aceasta sambata va fi ultima, urmatoarele vor fi tot sambata la orele 17.00
- optional in fiecare miercuri orele 21.00 la Palatul culturii - in special stafful - pt organizarea clubului si nu numai
- optional seara pe copou intre 22-23 la rondul din agronomie imediat pe dreapta inainte de tomberoane
Lista de miercuri ora 21.00 la Palat
1. Is 22 alc
2. IS 10 LNC - the returning of the spartan (sezonul 3)
3. ........ (aici e locul tau, nu fi timid, anunta-te)
PS Pentru domnisoarele care au primit pliante de la noi cu invitatii la club, le invitam sa nu fie timide si sa ne onoreze cu prezenta lor asteptam sugestii la capitolul estetica si cosmetica auto, capitol la care cu siguranta acestea exceleaza, noi in schimb va vom rezolva greierii din portiere si neclaritatile micului si naravasului loganasLast edited by euromarket; 8 September 2008, 20:28.
Comment
Comment