SINCERE CONDOLEANTE
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Stimati Loganisti,poate stiti poate nu...Cei din Piatra Neamt si cei din Galati organizeaza o intalnire in zona Moldovei.Cine e interesat de distractie si voie buna este asteptat la Piatra Neamt .sigpic
Comment
-
Urmatoarea intalnire Logan Club Iasi Miercuri(Azi) 24.09.2008 ora 21:00.
01. 09 - AMI
02. ............sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Ionut l-ai uitat pe VFY, desi a venit cu ph4
In premiera am avut si un Sandero la intalnirea Logan Club, dar VFY l-a furat imediat. Cred ca de asta nu l-ai trecut pe lista.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Voi reveni si eu curand in randurile lo
----------------------------------------------------------------------------------------------------
voi reveni foarte curand si imi pare rau ca nu am avut timp sa mai intru dar sunt ffff ocupat cu o afacere de sezon care se incheie pe 15 noiembrie..............dupa aia no sa fiti bucurosi cat o sa ma vedeti ....pina la Pastie cand incepe dinou sezonul LganistilorLast edited by DRIVERMAN; 25 September 2008, 20:56.
Comment
-
Te asteptam petroman... ..
baieti ...Sambata dimineata la ora 9 fara 10 minute (8-50) alinierea in parcarea din fata sellgros-ului pt a merge in coloana la expozitia de tuning de la providentapt al sustine pe prietenul nostru ionut_lnc care participa la expo cu spartanul sau....Asadar va rugam sa nu intarziati....0.9 tce SL plus
Comment
-
Cu parere de rau nu pot ajunge. Aniversare in familie(ocupat toata ziua). Succes LNC-ului.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
Comment