Da bre suntem in master.. Online, live de data asta
Intalnire LoganClub IASI
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
#47 - desemnarea noului organizator de intalniri
# 47
Multumim loganistilor pentru prezenta lor, pe o ploaie torentiala
Lista pentru intalnirea de Duminca orele 15.00 in parcarea de la Master Club - Tudor Vladimirescu - Splai Bahlui
1. IS 10 LNC euromarket
2. IS 06 HVJ petroman
3. IS 58 DAB steel
4. IS 69 SNT dan dakota
5. IS 06 JFH vali
6. IS 06 LBE vasilica
7. IS 05 LKG dan ciuciosu
8. IS 06 KBO vladut + tatal
9. IS 09 GML mircea
10. IS 16 CMC ciprian
In treacat
IS 83 Adu radu
B 48 VFY cristi - ca de obicei la final si-a adus si el aminte, la fel si
B 75 ZFR bogdan
is 75 wxb
avand in vedere faptul ca singura pesoana propusa pentru functia de organizator a fost euromarket (socol ionut - is 10 lnc), aceasta a fost numita de catre cei prezenti si in numele membrilor logan club iasi, noul organizator de intalniri.
.... Dupa doua ore de club si ceai unii din noi au mers la ateneu tatarasi unde l-am putut vedea pe fondatorul nostru, iooon cug performand o serie de dansuri grecesti, alaturi de care am si dansat o piesa pe scena, felicitarile noastre ioane pentru dans si pasiunile ascunse.... Sa ne mai chemi ca venim
- am mai discutat de piese de schimb cu petroman,
- CMC are AVATAR in sfarsit si are deja 2 posturi pe forum asa ca sa il incurajam
- am mai vorbit de baietii din brasov de la GTT, mai nou rtb
Ati observat sper ca au inceput zilele Iasiului.... Www.Primaria-iasi.Ro
pana una alta au mai ramas 6 zile pana la a intalnire de la Piatra Neamt ce se va tine la 11 la stadion. Cine doreste sa mearga ? Eu unul voi fi deja acolo de sambata sau chiar vineri, duminica bragelone va fi si el, vali007 spunea ca vine direct duminica, amator era si alex alc, altcineva ?
Lista pentru intalnirea cu nr. #48 - Miercuri orele 21.00 Palat sau daca e ocupat tot la Master CLub in parcare
1. Is 10 LNC - ionut
2. .............
Comment
-
Lista pentru intalnirea cu nr. #48 - Miercuri orele 21.00 Palat sau daca e ocupat tot la Master CLub in parcare
1. IS 10 LNC - Ionut
2. IS 09 AMI - Vlad
3. ..............sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
-
Ciprian_m ce fel de abtibilduri ai ? Pune si tu o lista de preturi. Fa o oferta pentru membrii LC Iasi.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Sal si felicitari lui Ion cu dansurile,iaka avem si o vedeta...........De bujii ia-ti NGK-uri ca sunt tari..................
1. IS 10 LNC - Ionut
2. IS 09 AMI - Vlad
3. IS 58 DAB - Steel
4. ........................
Comment
Comment